Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedhetnék? 20/F
20 éves vagyok , nincsenek lány ismerőseim ( csak 3-4db , akikkel beszélő viszonyba vagyok velük is csak azért mert a barátaimnak a barátnői , szóval egy társaságban vagyunk ) . Ma van a névnapom és a barátaimon kívül senki sem köszöntött meg , még egy privát üzenetben sem . Nem mondom ,hogy rosszul esik ,de hogy ennyire levegő lennék azt kicsit sajnálom .
Jelenleg dolgozok ,ott esélyem sincs ismerkedni , szeptembertől megyek egyetemre .
Ti hogy szoktatok ismerkedni ? Várok néhány tanácsot , mert sajnos nekem semmi ötletem. :/
Odamész, beszélsz, én autista vagyok részben mégis megy ha összekapom magamat.
2 hét alatt 47 új csajt ismertem meg, és nem a Roninok özvegyeiről beszélek.
Kapd össze magad fiam, öltözz fel, aztán a lányok úgyis azt szeretik ha egy gyerek tud miről beszélni és nem csak az a hangoskodó, zászlólengető töketlen tucat nagy arc mint a többi.
S mivel láthatóan visszahúzódó vagy, gondolom nincs is nagyon bunkó éned (már ha nem pont emiatt vagy ugye így magad-de ezt te tudod) így nem hinném, hogy nehéz ügy lenne 1-2 csajt leszólítani.
Hidd el, nemrég még én is így voltam mint Te, aztán amint idebent, agyban és lélekben eldöntöttem, hogy összekapom magamat ment is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!