Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok szingli fiatal lány?
Anyukám, párom tanító, szóval nők között mozognak.
És a fiatal tanító nők 80 százalék szingli, mondja elkeserítő a helyzet, egyedül élnek, pasi nincs stb. pedig egy tanító szeretne gyereket szerintem...
Mi lehet a probléma?...
Ez a cikk is alátámasztja ezt
Az általam ismert tartósan egyedülálló FERFIAK, akik szinglik és panaszkodnak, óriási igényekkel rendelkeznek, de alig tudnak valamit nyújtani.
Igy is ismeros a szoveg, vagy csak a nok az okai a tarstalansagnak meg a nepessegfogyasnak?
22. "az általam ismert tartósan egyedülálló férfiak minden útjukba eső nőnél próbálkoznak"
Szoval lukra jatszanak, csak dugni akarnak minden szembejovo nonemu emberrel. Es azt is megkerdezted mar toluk, hogy akarnak-e nosulni, csaladot alapitani, 2-3 gyereket nemzeni. Kerdezd meg toluk es figyeld a valaszukat.
#23: A kérdés az, hogy mit csináljanak szegények? Ha mindenkinél próbálkoznak, akkor azt szűrik le róluk, hogy csak lyukra játszanak. Ha 5 évente próbálkoznak egy nőnél, akkor meg az a baj, hogy nem ismerkednek. Oké... Akkor most mit csináljanak?
Az, hogy mindenkinél próbálkoznak, nem azért van, mert lyukra játszanak. Sosem értettem ezt a logikát. Aki lyukra játszik, az általában egyáltalán nem próbálkozik mindenkinél, csak olyanoknál, akik szexuálisan bejönnek neki.
Ők azért próbálkoznak mindenkinél, mert tényleg ennyire alacsonyak az igényeik. Gyereket akar a többségük és komoly kapcsolatot.
"Gyereket akar a többségük és komoly kapcsolatot."
Akkor miért van az, hogy én nem botlom bele ilyenekbe?
"Ők azért próbálkoznak mindenkinél, mert tényleg ennyire alacsonyak az igényeik."
Kapirgaljuk csak meg azokat az alacsony igenyeket. A no legyen apolt, jo alaku, kedves, szereny, odaado, turelmes, elnezo, bekito, alazatos, szorgalmas, okos, gondoskodo es hazias.
Ezek nagyon magas emberi ertekek, amit a ferfiak minimumkent varnak el a noktol. De meg mindig nem valaszoltal, hogy ezekert cserebe mit tudtok ti adni a noknek. Mamutra es kardfogu tigrisre ne utalj, mar nem az oskorban elunk.
#25: Ha az ő esetüket nézem, akkor rengeteg nő botlott már beléjük, aki panaszkodott, hogy nincsenek normális férfiak. De, valahogy őket vagy észre sem vették, vagy emberszámba sem vették.
Pl. az egyetemi szakomon a srácok durván harmada elég komoly. Sokan vannak többéves kapcsolatban, sokan már összeköltöztek. Néhányan össze is házasodtak. Hol és hogy ismerkedsz?
#26: Miből gondolod, hogy ezek az igényeik? Nekem nagyjából ezek és mindig találtam barátnőt. Nekik ezek közül alig elvárás valami. Az ápoltság szerintem pl. nem óriási elvárás és ahhoz tartom magam. Ismerek egy lányt, aki tényleg ápolatlan és előnytelen megjelenésű. Zsíros a haja és a bőre, látszik, hogy nem kezd vele semmit. 3 srácot is tudok, akik bepróbálkoztak nála. Amiket felsoroltál, azok nem alapvető elvárások minden férfinál.
Mit tudnak nyújtani? Pl. sokkal figyelmesebbek és megértőbbek, mint én. Ők gondoskodók, lazán megcsinálnak bármi apróságot, amit kérne tőlük egy lány. Pl. rám jellemző a késés, ők rosszul is lennének, ha elkésnének egy randiról.
Az igazság az, Kérdező, hogy leginkább az az oka, hogy a női igények brutálisan elszálltak. Nemcsak a szupermodell kinézetű lánykák, de még az átlagosak, sőt, az átlag alattiak is királykisasszonynak érzik magukat, és az elvárási listájuk szerintem elérne a szomszédos galaxisokig. És persze a rohadtszemét férfiak az okai, ha senki nem hajlandó teljesíteni őket. Nem ám lejjebb adnának belőlük - csinálják csak a férfiak, nekik egy árva szavuk se lehet, örüljön ugye ha puncit kap - inkább megöregszenek egy tucat macskával, és még 70 évesen is azt fogják hajtogatni, hogy velük hogy kikúrtak a férfiak.
Még nem gondolkoztál el rajta, hogy az ördögbe lehet az, hogy egy átlagpasasnak szökőévente ha egyszer van barátnője, iszonyú szerencsésnek mondhatja magát, a sportkocsis tahó alfahímnek meg egyszerre van 5 barátnője, plusz végigkúrja a fél diszkót minden szombat este. Mert akkor itt volna az ideje már.
Tehát itt a magyarázat: a saját teljesíthetetlen elvárásuk és női büszkeségük miatt van ennyi szingli lány. A férfiak egy ideig nyilván kísérleteznek, próbálkoznak, aztán valahol az ötvenezredik elutasítás után feldereng bennük, hogy "mi a fsz értelme van az egésznek".
"tehát akivel az ember szívesen alapítana családot, kb egy tinifiú agyi szintjén van és semmi más életcélja nincs, csak megk*rni annyi lányt, amennyit tud"
Nem a sportkocsis helyimenőcsávókkal kéne próbálkoznod. Igen, ők ilyenek. A normális, intelligens, családapának való pasasokat meg levegőnek nézitek & friendzónába pakoljátok, merthogy "nincs meg a kémia". Amiről persze megint a férfiak tehetnek, ti sohasem.
"Tudod, ez nem jelent mást, minthogy a TB/nyugdíjkasszát szépen után kell tölteni "
Remek, aztán a Viktátor gondol egy merészet, és lenyúlja mindet az utolsó fillérig, lásd MANYUP. Tanuld meg: a politikusok szótárában nincs olyan szó, hogy "elég".
"Szoval lukra jatszanak, csak dugni akarnak minden szembejovo nonemu emberrel."
Szépségem, ti ugattok állandóan a "szűznyomilúzer" pasasoknak itten, hogy ne ücsörögjenek otthon és várják a sültgalambot, hanem keresgéljenek, próbálkozzanak, igyekezzenek. Tessék, azt teszik, amint mondtak, nem a GYK-n rínak, hanem csajoznak. Most meg akkor ez a bajotok!?
Na elmentek ti a jó büdös... :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Valamiért nem vagyok meglepődve, hogy a sok nólifer párkapcsolati troll idióta szokás szerint csak a férfiakat tudja ekézni, őket tüntetve fel egyedüli bűnösöknek.
Mert nagyok az igényeik, csak a Mr. Tökéletessel hajlandóak szóba állni
a többit meg leszarják. Nagyon el vannak szállva maguktól.
Az meg külön cuki hogy egyik kérdésnél azt mondják, a pasas keressen,
ne adja fel, meg menjen oda ötcsilliárd lányhoz, itt meg leugatják
azt aki így tesz.
Ti nem is tanácsokat adtok hanem egyszerűen csak kötekedni akartok egy jót.
Ez se jó meg az se jó, van sapka-nincs sapka. Hát lóné örömét nektek,
egyszerre vagy hatot, azt.
Az utolsó válaszadó válasza a legjobb, zöld pacsit kapott!!!!
Azért mert annyi elvárásuk van, hogy képtelenség nekik megfelelni. Ha találkoznak egy pasassal, már rögtön azt nézik, miben különböznek, miben nem passzolnak, hogyan lehetne kosarat adni neki. Interneten pedig előadják a hattyú halálát, hogy ők nem kellenek senkinek, nincs normális férfi...
Nem kellett neki Józsika a 8.a-ban, aki mindig csokit vett neki reggelente. Később nem kellett a gimiben Pista, mert rendes ugyan, de olyan X-lába van! Egyetemen a gólyatáborban a srác...ő is aranyos volt, de olyan ronda nyakszakálla volt. Aztán voltak egyetemi évfolyamtársak....de jajj, béna a hajuk, ronda a pattanás az állukon, nincs saját kecójuk, nincs autójuk. A társkeresős pasik...az egyiknek nagy az orra, a másik kisebbségi, a harmadik görbehátú. A munkahelyen a portás srác.... dehát mit szólna anyám, háromszor annyit keresek mint ő. Jé, a kutya meg a mája, elmúltam 30, még mindig egyedül vagyok... ki érti ezt. Én nem kellettem senkinek.
Ez ma Magyarország.
#10 komolyan azt hiszed, bárki is irigykedik rád? Szánalom vagy, kisapám, te is csak kihasználni tudod a nőket.
De igen, biztos iLígyek vagyunk!
Magadra ismertél? Akkor jó. A hozzád hasonló kivagyi senkiházi selejteknek tükör.
A mínuszt pedig helyből kaptad, ha már ennyire kéred.
#12 már megint te???
Te se a kérdésre válaszoltál, ha már itt tartunk, csak bekamuztad hogy téged mennyire komálnak a nők, és azt képzeled, mindenki fú de iLígy rád. A mai nők döntő többsége méltatlan egy normális férfihoz, egyszerűen azért, mert olyan rongy értékrendje van, hogy emberileg egy senki, és a pasast is csal ehúzná a szintjére. A troll pedig itt te vagy, kisapám.
A mínuszt ismét kaptad, ostoba.
#21 nem unod még a vergődést?
Mik azok az óriási igények? Tudjon főzni, és lehessen szexelni vele?
És ha már itt tartunk, egy mai átlagnő mit tud nyújtani egy kapcsolatban a lábaközén kívül? Ja, hogy semmit? Akkor erről ennyit is.
Megintcsak kaptad a mínuszt.
#26 und már meg a műsorodat, unalmas vagy.
Ezt a rakás baromságot te komolyan gondoltad? Melyik átlagos férfinak van ennyi igénye? Mást se olvasni, csak hogy adja lejjebb, adja lejjebb. Tudod kinek van ennyi igénye, kisapám? A jóképű meg pénzes pasasoknak, akik megtehetik, hogy legyenek igényeik. Őket miért nem ekézed, kisapám? Nekik miért lehet ennyi elvárásuk?
Azt továbbra se említetted egy szóval se, hogy a nők mégis mit adnak a párkapcsolatokba. Valahogy kínosan kerülöd ezt a témát...
Nálad, kisapám, nem a lóláb lóg ki, hanem a ménes.
Ismételten kaptad a mínuszodat. Mostmár elhúzhatsz innét a sunyiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!