Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok szingli fiatal lány?
Anyukám, párom tanító, szóval nők között mozognak.
És a fiatal tanító nők 80 százalék szingli, mondja elkeserítő a helyzet, egyedül élnek, pasi nincs stb. pedig egy tanító szeretne gyereket szerintem...
Mi lehet a probléma?...
Ez a cikk is alátámasztja ezt
első vagyok:
komolyan hol éltek ti?! :D
de tényleg érdekel, mert vidéken ez van amit írtam.
ismerkedős helyeken nincsenek iylen nők mint írod...aha.
ez oké, akkor hol ismerkedjek meg velük? utcán? boltban, könvklubb? vagy hol? ha nincs baráti társaság érted...
#11: Videken, Mo. nyugati reszen.
#9 es #12: komolyan gondolod? Nem a kerdesre nem valaszoltal, meg tavolrol sem. Csak hangot adtal frusztraciodnak es megmagyarazod, hogy nem is te nem kellesz a csajoknak, hanem ök (szinte mind) meltatlanok hozzad es nem felelnek meg az alapvetö elvarasaidnak, miböl kiderül, milyen anya is lesz az ilyen lanybol. Vagy egy 13 eves troll lehetsz vagy pont az egyik oka annak, amiert sok lany inkabb szingli marad.
"Mi lehet a probléma?..."
Miért, probléma egyáltalán?
Mert hát itt kezdődik a dolog, ugye...
Ha nekik jó szingliskedni, akkor szingliként élnek. Ha meg majd nem lesz jó, akkor kiteszik ők is a húspiacra a portékájukat, oszt megalkudnak rá valakivel.
Hol itt a probléma?
Az eszem megáll... Egy csomó kérdés és válasz arról szól, hogy mennyi nőgyűlölő férfi van, de ennél és még rengeteg másik kérdésnél is özönlenek a férfiakat lenéző, női válaszok. Tényleg bunkó, komolytalan, a farkuk után menő pasikból van rengeteg? Azok, akik naponta itt szomorkodnak, hogy hűségesek, kedvesek, nem a farkuk után mennek, mégsem kellenek senkinek? Ja, hogy őket teljes mértékben ignorálják az itt panaszkodó és lenéző nők? Nem érzitek, hogy néha nem ártana elgondolkozni?
Az emberi kapcsolatok felgyorsultak és kevésbé közvetlenek, mint régen. Pár perc/óra/nap alatt akarják megismerni egymást az emberek, nem akarnak időt pazarolni és kevés információ alapján döntenek is. Pl. ha egy randin egy férfi azt mondja, hogy neki mindegy, melyik étterembe menjenek enni, akkor ez alapján már rengeteg nő le is szűri a férfiról, hogy határozatlan. Pedig igazából csak hidegen hagyja az illetőt, hol egyenek. Így elég nehéz mély kapcsolatokat kialakítani. Sok embernél látom, hogy lenne lehetősége ismerkedni, de nem tesz a dologért semmit sem. Aki pedig mélyebben ismerkedne, arra kevesebben kíváncsiak, mert nem az ilyen emberek ismerkedési kommunikációjához szoktak.
Ehhez jön még hozzá, hogy úgy elszálltak az igények, mint az albérletárak. Az általam ismert tartósan egyedülálló nők, akik szinglik és panaszkodnak, óriási igényekkel rendelkeznek, de alig tudnak valamit nyújtani. Ezek után nem meglepő, hogy nem kellenek senkinek sem, akiket ők várnak.
A tanítók többségét nem tudom sajnálni. Az a helyzet, hogy rengeteg tanár egyszerűen buta. Alig néhány tanáromra tudom azt mondani, hogy tényleg céljuk volt a tanítás és okosan viselkedtek. A többségük fásult volt, rosszindulatú, lehúzó, gyakorlatiatlan, de mind tévedhetetlennek tartotta magát. Tipikusan azt a szintet hozták, ami miatt annyian lenézik a bölcsészeket.
Szerintem is inkább nagyon kevés az egyedülálló fiatal lány, mintsem sok.. Elég nagy az igény a fiatal lányokra, nem csak a saját korosztályából hanem idősebb 30, sőt akár 40-es férfiak is rájuk hajtanak. Ennyi férfiből aki nem tud párt választani az vagy nagyon szerencsétlen, vagy nem akar. Szinte én is megállás nélkül csak kapcsolatban lévő lányokba botlok (vagy csak azt hazudják).
Akik tényleg nem találnak lehet túl magasak az igényeik, és magába nézhetne hogy ő is tudja-e ugyanazokat nyújtani amiket elvár, mert ha nem lehet még sokáig egyedül is lesz. :)
"Miért, probléma egyáltalán?
Mert hát itt kezdődik a dolog, ugye..."
Talán azért mert a sok öreget nem fogja az a kevés fiatal eltartani majd. Nyugdíjnak egyre inkább lőttek 30 év múlva.....
Ez a propahanta kérlek.
Tudod, ez nem jelent mást, minthogy a TB/nyugdíjkasszát szépen után kell tölteni - máshonnan -, vagy emelni a nyugdíjjárulékon, vagy legegyszerűbben: növelni a béreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!