Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki férfitöbbletes városban, hogy találjak barátnőt?
Itt ahol most járok egyetemre, Miskolcon van a legnagyobb férfitöbblet az országban. Ezt több helyről is hallottam. Egyrészt azért, mert itt van az ország egyik legnagyobb mérnökképző egyeteme, és még a dunántúliak is előszeretettel jönnek ide tanulni. Másrészt mert itt van pár összeszerelő üzem, Bosch, TAKATA, Sinva és társai, ahol szintén zömmel férfiak dolgoznak. Meg van pár szoftverfejlesztő cég is itt, ahol meg kizárólag férfiak dolgoznak, és kb. ennyi az egész város összes munkalehetősége.
Jelenleg huszonéves vagyok, és az itteni huszonéves csajoknak szinte kivétel nélkül van pasijuk, méghozzá jó soknak kigyúrt, szálkás, "alfahím" pasija van, mert itt sok van belőlük. Viszont szingli pasiból meg rengeteg van, a velem egykorú férfiak több mint a fele szingli. Mit lehet ilyen esetben tenni?
Mielőtt rákattintottam a kérdésre, már tudtam, hogy Miskolcról van szó. :"D
Egyébként igen, az egyetemen a GÉIK az egyik legnagyobb kar, a másik a GTK. Nézd meg, hogy GTK-ra mennyi lány jár, nem is beszélve az EK-ról. A bölcsészeknél, jogászoknál nem tudom, mi a helyzet.
Azt a tanácsot tudom adni, hogy légy nyitott, ismerkedj. Mindenképp legyenek ismerőseid, barátod, egy szóval emberek (akár nők is a tarsolyodban.) A kapcsolatok a legtöbbször nem tartanak örökké, így ha egy olyan lány szakít a barátjával, akinek te MÁR szimpatikus vagy, akkor több esélyed van arra, hogy legközelebb veled jöjjön össze.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!