Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan szűk a nők preferencia skálája a párkeresés során, hogy a ffi-ak csak kb 20%-át tudják elfogadni?
"az utcán szembejövő csajok 80%-ával el tudok képzelni kapcsot"
Ez komoly? Elég alacsonyan lehet a mércéd, az is biztos, ha ez tényleg így van. Én 28 éves férfi vagyok, és nem értem be akárkivel. Bele sem kezdtem semmibe olyan nőkkel akik csak átlagosak az én ízlésem szerint, vagy a szépségük mögött nincs semmi extra ami megfogna. Külsőleg is megvoltak az elvárásaim, és ami a belsőt illeti, a személyiséget, a szokásokat, ezeket illetően még több elvárásom , igényem van/volt. Alig 21 évesen megtaláltam a társam, aki teljesen tökéletes kívül belül, az én ideálom, nagyon különleges személyiséggel. Szóval különösebb gondom sem volt ebből. Nem értem volna be egy átlagos vagy szimplán szép csajjal. A haveri körömben pl voltak ilyenek, de ők nem fogtak meg. Nem érdekeltek. Ennél mélyebbre kellett ásnom, hogy megtaláljam azt az egy nőt aki tökéletes számomra minden értelemben.
Szóval nem csak a nők válogatósak. (amihez amúgy minden joguk megvan). Az igényesebb férfiak se állnak le akármelyik nővel. Szabad az út bárki előtt, hogy kedvére szemezgessen. Nem igazán értem mi pontosan a felháborodás oka a szelektálással kapcsolatban. Előtted is szabad az út kérdező. Az megint más, ha nincsenek igényeid, csak kapcsolatfüggő vagy, és bárkivel megelégszel.
"Neked tényleg annyi számít, hogy külsőre ne legyen kifejezetten taszító, és itt kész, véget is értek az elvárások?"
az utcán sétálva igen. úgy értsd, hogy a 80%-al simán ismekednék. aztán ha jó a belső is, célok-vágyak-tervek-álmok-érdekek egyeznek, és valamennyie kölcsönös a szimpátia, akkor oké a balhé.
20? ez ari...5 XD
én már kivontam magam a forgalomból, köszi. Vért pisilek sem férek bele, hiába vagyok belsőleg olyan, ami az elvárásuk, egy hiba és mehetsz a sor végére...
Szép volt lányok!
aki szerint ezen a párkeresés téren manapság minden rendben van, azzal tutira nincs valami rendben:)
aki 80-90%-ot már külsőre elutasít az felszínes.na erre szokták mondani hogy akkor mindenkivel le kéne állni akkor is ha igénytelen stb? a válasz nem. de csak azért mert ápolt vagyok és a ruházatom rendben van még egy nőnek sem jöttem be...és nem mégcsak rosszul sem nézek ki.
ha őseitek válogattak volna ennyit ti most itt sem lennétek...
egyébként a statisztikák szerint milliós nagyságrendű egyedülálló ember él ma az országban.nagyrésze huszas harmincas éveiben jár.ez lenne a kevés egyedülálló akiről itt többen beszéltek egy 9,8milliós országban? szerintem ez több mint 10% még a teljes népességhez viszonyítva is.erre kiváló bizonyíték a népesség csökkenés is.
teljesen el vannak az igények szállva.2 kategóriával lejjebb is simán lekoptatnak. és akor valaki még ilyet írt a hozzászólásában hogy a férfi is megteheti hogy válogat.na persze...miből? netán a semmiből?
68.
Megy a pacsi esdicseret. Es tudod mi a gaz?
A noknek csak meg kell jelenni es mar valogathat. Nekunk vert kell pisilni egy randiert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!