Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A növekvő elhízás miatt egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A növekvő elhízás miatt egyre több lesz a szingli?

Figyelt kérdés
A kövérség nyilván nem vonzó dolog ugyanakkor nő a kövérek száma, vajon hogy egyre kevesebb az izmos pasi, közrejátszhat a szingli számának növekedéséhez?
2017. jún. 2. 15:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hatos: nem igaz. Mind az egyetemeken nagyobb arányban végeznek nők, mind az edzőtermekben nagyobb arányban vannak nők, ha az órák részvételi arányát is nézzük (tehát lehet hogy kevesebben gyúrnak, de rengetegen különböző alakformáló tornákra, edzésekre stb. De sokszor többen vagyunk nők mint férfiak a teremben.)

Hetes: A gyorséttermi kaják miatt van főleg, meg az iskola büfében is mindig csak a hot dog, meleg szendvics, üdítő, édesség kombó megy.

Kérdező: Lehet. Én egy baleset miatt majd egy éve nem edzek és magam alatt vagyok eléggé, van rajtam bő 10 kg felesleg most. És nem randizom, mert szégyellem magam. Mondjuk már nem vagyok fiatal, fiatalon ilyen túlsúlyom nem is lett volna.

2017. jún. 2. 18:31
 12/12 anonim ***** válasza:

nincsenek hozzászokva az emberek az egészséges kajákhoz. nem is nagyon ismernek ilyeneket amúgy. a tudomány általában kimerül abban, hogy valami csirke salátával. ez így nem túl izgalmas vagy változatos, ezért meg is unják. utána kell járni annak, hogy miket lehetne enni. de ez idő. aztán még ugye el is kell készíteni.

a másik az, hogy pl egyetemen azért a legtöbben nem dúskálnak a pénzben. sokkal olcsóbb nekik gyorsétteremben venni egy kis menüt plusz egy hamburgert, ami megvan kb 700Ft-ból, és már jól is lakott.

a lustaság talán a kisebb baj. nyilván a mozgás kell, de elsősorban a borzalmas táplálkozás miatt híznak el az emberek. én pl nem sokat mozgok, de nem eszek kenyeret, páksütit, cukros kávét hozzá és hasonlókat, hanem zöldségeket, gyümölcsöket, sokszor csak turmixot iszok, mert egyszerűen azt szeretem.

nem tudom mennyire igaz, hogy egyre több a kövér. most eléggé nagy divat az egészséges életmód és a mozgás. mostanában nagyon sokan rá is kapnak. én nem nagyon szoktam látni pl egyetemen elhízottakat. se lányokat, se fiúkat. max egy-kettőt.

2017. jún. 2. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!