Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál mennyire probléma ha valaki fehér bőrű? A barna nők szebbek?
Nekem tetszenek a világos bőrű nők. Nagyon is.
Nálam így nem egyáltalán nem jelentene ez problémát.
En total feher vagyok.
Parom imadja :) szerencsere nem vagyok szeplos meg anyajegyes. De oda van az arja szinemert
22L
Bármilyen hihetetlen is, minket teljesen hidegen hagy a bőrszín. Szeretjük, ha valaki barna és szeretjük, ha fehér. Manapság lassan csoda, ha teljesen fehér bőrű lányt lát az ember, mert mindenki barnulni akar.
Beszólnak, hogy fehér vagy? És? Lényegében miért nem szólnak be? A lebarnult ismerőseimnek meg azért szólnak be, mert barnák. Ne foglalkozz ezekkel a dolgokkal és kész.
Én is hipózott vagyok. :) Bennem van valami vörös gén (:D), anyum tipikus vörösesszőke, én meg szőke vagyok, de egyből leégek, ha a napon vagyok huzamosabb ideig. Ez ugye megoldódna, ha lebarnulnék, de engem ez nem izgat, ez vagyok én. :D
Amúgy tök szívás, mert apum részéről török felmenőink vannak, az öcsém örökölte is a sötét haj - kék szem - kicsit sötétebb bőr kombót, én meg ilyen seszínű lettem. :) Ettől függetlenül soha nem volt gondom a pasizással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!