Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, egyetértetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, egyetértetek az alábbi gondolatsorral? Valóban az igazi férfi egyik fő ismérve az, amit ebben leírnak?

Figyelt kérdés
"Az igazi férfi játszik. Nem rohan ajtóstul a házba,lassan közelít és puhán. Vadászik. Csak úgy mellesleg megérint. Mögénk lép, nyakunkba csókol,a tenyere a tenyerünkben szikrát csihol. Az igazi férfi nem siet. Tudja, hogy idő kell a vágyhoz, megvárja szépen, míg megszűnik körülöttünk a világ, és már csak őt látjuk, már csak azt akarjuk. Nem elveszi, odaadjuk. Nem eltűrjük, hanem befogadjuk. Az igazi ölelés visszafogott, úgy kúszik végig a testen, mint a napfény, lassan és puhán, időt hagyva a vágynak, hogy növekedjék. Nem kell hozzá más, csak egy férfi, aki szeretni tud, s egy nő, aki hagyja, hogy szeressék!"

2017. jún. 2. 10:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#9 Sok nőnek bejön a rámenős stílus, nincs ebben semmi különös. Túl érzékeny lehetsz, ha a kommentemben negatív felhangot fedeztél fel, ilyesmiről szó sem volt. Azért valljuk már be, hogy az lenne a normális, amit az idézet leír - a vágynak, a szerelemnek először "táptalajt" kell biztosítani, és ez esetenként hosszabb időbe telik.
2017. jún. 2. 11:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez nyilván egy vonzó tulajdonság (ismertem ilyet), de nem minden, a férjem se ilyen, attól még igazi férfi :p.
2017. jún. 2. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:
2017. jún. 2. 11:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Ettől az idézettől még a hideg is kiráz, és nem pozitív értelemben, nem szeretem az ilyen leírásokat, sztorikat, több szempontból sem, de ez mellékes. A mondanivalójával pedig csak félig meddig értek egyet, igazi férfinak semmiképp sem mondanám, mert az mindenkinek más. És itt nem csak arról van szó, hogy ajtóstul rontani a házba, vagy sem, de engem egy pasi ne nézzen prédának, akit be kell vadászni, pláne, ha egyáltalán nem is vagyok vevő rá. Ilyenkor ugyanis mindig végiggondolom, hogy esne ez a fajta közeledés egy olyan férfitól, aki nem vonzó számomra, mert nem csak azok udvarolnak, akikre az ember lánya kíváncsi ilyen téren.

Kapcsolatban pedig, ha már ölelés és csók is volt a leírásban, szintén másfajta viselkedést preferálok, vagy legalábbis másképp fogalmaznám meg.

2017. jún. 2. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy igazi férfi/nő, sztem nincs. Max. annyit tudok mondani, hogy párkapcsolatra nekem szimpatikus az, ami le van írva az idézetben. Szeretem a határozott, de nem erőszakos és betegesen önző férfiakat.
2017. jún. 2. 12:08
 16/17 anonim ***** válasza:

"Túl érzékeny lehetsz, ha a kommentemben negatív felhangot fedeztél fel, ilyesmiről szó sem volt."

Örülök neki, hogy másként gondoltad, amit én olvastam ki, de légy szíves, inkább ne találgass ennek a miértjéről. Sok oka lehet, pl. sima figyelmetlenség, vagy máshol olvastam a közelmúltban hasonló megfogalmazást, amiben valóban volt ítélkezés. Nem biztos, hogy én vagyok túlérzékeny, vagy legalábbis alapvetően nem.

2017. jún. 2. 12:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem szeretem én sem az ilyen igazi jelzőket. Kb arra használják, hogy megalázzák vele azt, akinek nem ez az igazi.

Alapból ahogy ezt olvastam, egy nem szimpatikus férfi ugrott be. Mármint attól nem szimpi, hogy játszik meg vadászik. Ne legyen gyerek vagy állat.

2017. jún. 2. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!