Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, egyetértetek az alábbi gondolatsorral? Valóban az igazi férfi egyik fő ismérve az, amit ebben leírnak?
Ettől az idézettől még a hideg is kiráz, és nem pozitív értelemben, nem szeretem az ilyen leírásokat, sztorikat, több szempontból sem, de ez mellékes. A mondanivalójával pedig csak félig meddig értek egyet, igazi férfinak semmiképp sem mondanám, mert az mindenkinek más. És itt nem csak arról van szó, hogy ajtóstul rontani a házba, vagy sem, de engem egy pasi ne nézzen prédának, akit be kell vadászni, pláne, ha egyáltalán nem is vagyok vevő rá. Ilyenkor ugyanis mindig végiggondolom, hogy esne ez a fajta közeledés egy olyan férfitól, aki nem vonzó számomra, mert nem csak azok udvarolnak, akikre az ember lánya kíváncsi ilyen téren.
Kapcsolatban pedig, ha már ölelés és csók is volt a leírásban, szintén másfajta viselkedést preferálok, vagy legalábbis másképp fogalmaznám meg.
"Túl érzékeny lehetsz, ha a kommentemben negatív felhangot fedeztél fel, ilyesmiről szó sem volt."
Örülök neki, hogy másként gondoltad, amit én olvastam ki, de légy szíves, inkább ne találgass ennek a miértjéről. Sok oka lehet, pl. sima figyelmetlenség, vagy máshol olvastam a közelmúltban hasonló megfogalmazást, amiben valóban volt ítélkezés. Nem biztos, hogy én vagyok túlérzékeny, vagy legalábbis alapvetően nem.
Nem szeretem én sem az ilyen igazi jelzőket. Kb arra használják, hogy megalázzák vele azt, akinek nem ez az igazi.
Alapból ahogy ezt olvastam, egy nem szimpatikus férfi ugrott be. Mármint attól nem szimpi, hogy játszik meg vadászik. Ne legyen gyerek vagy állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!