Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért misztifikálják túl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért misztifikálják túl a szép nőket a férfiak?

Figyelt kérdés

Néha azt tapasztalom, hogy azok a férfiak, akiknek nem volt még párkapcsolata vagy alig volt bármilyen kapcsolata nőkkel, képesek túlmisztifikálni őket, pl. az olyanokat akik dekoratívak és csinosak.

Több mosolyt, kedvességet, figyelmet kapnak és úgy beszélnek róluk mintha nem e világi lények lennének, stb.

Miért van ez? Miért értékelik többre őket?

2017. máj. 30. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, sok kis részigazságot olvastam. 1.A szépség szubjektív, de tudjuk már, hogy a szimetriák sok mindent befolyásolnak, vannak nők, akik szinte mindenkinek szépek...ez ellen nem lehet tennim
2017. máj. 30. 14:23
 12/17 anonim ***** válasza:
2.A férfiak nyilván nem csak esztétikai, hanem biológiai okok miatt is vonzódnak a szép nőhöz és akkor még a pszichológiáról nem is beszéltünk ( önbecsülés, stb).
2017. máj. 30. 14:25
 13/17 anonim ***** válasza:
3. A monfás szerint, amit nem kaphatunk meg , azt örökké szeretjük! Másik oldalról pedig, akinek állandóan szép női voltak, lehet, hogy az aktuálisat éppen úgy unja, mint más az átlagost.
2017. máj. 30. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:
4. Ha valaki megszerez egy nőt( akár szépet is), egy idő után már annyira nem "érdekes", nem látja olyan gyönyörűnek...de addig...
2017. máj. 30. 14:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a kérdést a nőkre vonatkozóan is simán feltehetnéd. Miért kell minden nőnek egy +180 magas, férfias, izmos, jóképű, forró pasira buknia és túlmisztifikálnia őket, mikor egy 170 centis, vékony, de atletikus és ugyanolyan jóképű pasi (jelen esetben én) is ugyanolyan szenvedélyesen tud szeretni, ugyanúgy igényes/kedves/intelligens tud lenni, ugyanúgy van neki egy átlagos 16 centis pénisze, amivel az ágyban örömet tud okozni. És ti mégis a magasabbra/erősebbre/"alfahímesebbre" vágytok. Úgy beszéltek egy 190 magas, széles vállú, sportos, helyes és jó fej pasiról, mintha nem e világi lenne és pu**icsokorban gyülekeztek a háta mögött. Néha azt érzem, hogy azok a nők, akiknek még nem volt párkapcsolata, képesek túlmisztifikálni... Álljunk meg egy pillanatra... Hát persze, hiszen 5-ből legalább 2-3 csaj pont ilyen biztonságérzetet nyújtó (amire ti hivatkozni szoktatok) magas, erős és helyes pasikkal szokott kézenfogva romantikázni a sétálóutcákban/parkokban/bevásárlóközpontokban, még azok is, akiknek egy ipari létra kellene, hogy a pasijukat egyáltalán át tudják ölelni. De úgy látszik nektek el lehet nézni, hogy túlmisztifikáljátok a férfiakat. Nincs is több hozzáfűznivalóm.
2017. máj. 30. 14:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem propagálok. Igazából nincs bajom a Puntóval, csak a Ferrarihoz képest kellett valami egyszerűbb autót írnom. Írhattam volna másik két autót is.

Lényegtelen az, hogy mit gondolnak erről a szép nők. Amióta világa a világ az emberek máshogy viszonyultak a sorból kitűnő dolgokhoz vagy emberekhet. Ilyen a női, de akár a férfi külső is. Persze, hogy másképp viszonyulunk ahhoz ami kimondottan tetszik mint ahhoz ami nem annyira. Egyértelmű, hogy egy szép nőhöz akinek imponálni akar valaki vagy akart tőle valamit vagy jó lenne, ha lehetne valami ahhoz máshogy viszonyul mint egy olyanhoz aki nem annyira érdekli.

A szép nők meg sokakat érdekelnek így hozzájuk sokan máshogy viszonyulnak.

De ez nemtől független dolog mint ahogy írtam is már. A nők is máshogy viszonyulnak egy olyan férfihoz aki tetszik nekik, aki kitűnik számukra a sorból, akitől akarnak valamit mint attól aki közömbös számukra. Persze ettől az ember még lehet kedves azzal is aki nem tetszik neki, de aki tetszik annak kintüntetett figyelmet szokott szánni.

2017. máj. 30. 14:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Sőt, egy csomó nő akár felnőtt korban is képes annyira túlmisztifikálni a helyes férfiakat, hogy rákattannak még a filmsorozatokra is amiben valami helyes fickó szerepel. Persze a férfiak is megfarkalnák az időjárás bemondót. A nők viszont konkrét sorozatokat képesek követni a hozéármándó miatt. Ugye csajok van köztetek néhány aki húú, de odáig van a nem tudom én melyik sorozatból a kreolbőrű csődörért?

Na ugye, hogy ők is túl misztifikálják a helyes férfiakat. Pedig azok is ugyan olyan emberek mint a nem helyes férfiak.

2017. máj. 30. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!