Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért misztifikálják túl a szép nőket a férfiak?
Néha azt tapasztalom, hogy azok a férfiak, akiknek nem volt még párkapcsolata vagy alig volt bármilyen kapcsolata nőkkel, képesek túlmisztifikálni őket, pl. az olyanokat akik dekoratívak és csinosak.
Több mosolyt, kedvességet, figyelmet kapnak és úgy beszélnek róluk mintha nem e világi lények lennének, stb.
Miért van ez? Miért értékelik többre őket?
Nem propagálok. Igazából nincs bajom a Puntóval, csak a Ferrarihoz képest kellett valami egyszerűbb autót írnom. Írhattam volna másik két autót is.
Lényegtelen az, hogy mit gondolnak erről a szép nők. Amióta világa a világ az emberek máshogy viszonyultak a sorból kitűnő dolgokhoz vagy emberekhet. Ilyen a női, de akár a férfi külső is. Persze, hogy másképp viszonyulunk ahhoz ami kimondottan tetszik mint ahhoz ami nem annyira. Egyértelmű, hogy egy szép nőhöz akinek imponálni akar valaki vagy akart tőle valamit vagy jó lenne, ha lehetne valami ahhoz máshogy viszonyul mint egy olyanhoz aki nem annyira érdekli.
A szép nők meg sokakat érdekelnek így hozzájuk sokan máshogy viszonyulnak.
De ez nemtől független dolog mint ahogy írtam is már. A nők is máshogy viszonyulnak egy olyan férfihoz aki tetszik nekik, aki kitűnik számukra a sorból, akitől akarnak valamit mint attól aki közömbös számukra. Persze ettől az ember még lehet kedves azzal is aki nem tetszik neki, de aki tetszik annak kintüntetett figyelmet szokott szánni.
Sőt, egy csomó nő akár felnőtt korban is képes annyira túlmisztifikálni a helyes férfiakat, hogy rákattannak még a filmsorozatokra is amiben valami helyes fickó szerepel. Persze a férfiak is megfarkalnák az időjárás bemondót. A nők viszont konkrét sorozatokat képesek követni a hozéármándó miatt. Ugye csajok van köztetek néhány aki húú, de odáig van a nem tudom én melyik sorozatból a kreolbőrű csődörért?
Na ugye, hogy ők is túl misztifikálják a helyes férfiakat. Pedig azok is ugyan olyan emberek mint a nem helyes férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!