Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az idióták?
Figyelt kérdés
Miért csak olyan pasik jönnek az életembe ,akik nekem nem jönnek be..akik tetszenének meg idiótàk
23\N
2017. máj. 29. 22:29
1/7 anonim válasza:
Megfordítom a kérdést. Miért csak az idióták jönnek be? Most mondjam azt, hogy zsák a foltját? :)
2/7 anonim válasza:
Akiknek én tetszem, azok nekem nem tetszenek,akik pedig nekem tetszenek,azokat általában nem érdeklem..szóval a te eseted még mindig jobb :/
4/7 anonim válasza:
Az igényeid az egekben, de nem tudsz mit nyújtani. Szállj le a földre és vedd észre, hogy azokat az idiótákat még érdekled is. Elvégre, nem véletlenül idióták.
5/7 anonim válasza:
Azt vonzod, ami benned is jelen van. :)
7/7 anonim válasza:
Hmm én az autóvásárlással vagyok így mindig.
Van ami szép tettszik, de megbízhatatlan, drága a karbantartása.
Meg vannak a francia autók amiket sosem vennék meg. Akkor még ott a benzin-diesel mizéria is.
Nehéz ez no, úgy mint jó párt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!