Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írnak a szebb lánynak kevesebben társkeresőn, mint a hátrányosabb külsejűnek?
Kíváncsiságból, hogy milyen nőtípus tetszik jobban a férfiaknak, létrehoztam 2 regisztrációt társkeresőn, hogy melyiknek írnak többen. Azt hittem, az elsőnek fognak, erre a másodiknak kb kétszer annyi levele jött. Miért lehet ez?
első: [link]
második: [link]
Az itt szereplő linkek közül a #11 elsoje a lég vonzóbb.
Komoly kapcsolatot kereső oldalon ilyen fotókat kirakni?
Az első idősebb és műtermi foto, a második mehetne azonnal a rosszlanyok.hu-ra.
Egyébként nyilvánvaló hogy a 2. kapott több levelet a kidobott csocseire.
Bocsánat,hogy rohadtmód rá tudnék izgulni a kérdésben szereplő második csajra,a kérdésben semmiféle kitétel nem szerepelt komoly kapcsolat illetve gyermekvállalás tekintetében.Ettől függetlenül semmi akadályát nem látnám a cicuskával ezen elképzelések megvalósításának sem ugyanis nem vagyok előítélettel az irányában.
Aki meg itt önértékelési problémáktól és kisebbrendűségi komplexustól fűtve nyilvánul meg dobhat nekem privátba képet a többit meg megbeszéljük :D
"Hátrányosabb külsejű..."
Erre belinkel egy bögyös atompuncit. :D Na jó, látom, igazából a nők fejében van gubanc a "hátrányos külső" és az "átlagos" jelzők kapcsán. Bele se merek gondolni, hogy miféle sármos, jóképű, sportos macsóra ordítanák, hogy "te hátrányosabb külsejű rusnyaság"... :D Röhejes az egész.
Mindkettõ fullos kérdezõ.
Az elsõt személyesen ismerem amúgy fitnesz bajnok.
Grat 13-as,irigység megy neked is làtom.
Gondolom egy tohonya,, van rajtad mit fogni,bölcsész diplomàs,semmi extra csaj vagy,aki nem kell egy igazi piacképes palinak csak max a csóró melósoknak."
Tipikus ideböfögött vàlasz egy nõtõl aki nem tud vàlogatni a pasik között.
Szandi elmondom neked egyetemet végzett,nyelveket beszél,marketing menedzserként dolgozik,plusz több màrka reklàmarca.
És igen bàrmikor el tudom képzelni feleségnek,gyereket soha nem akarok.
Ezerszer õt mint titeket akik max beletespednek a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!