Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik férfi azt állítja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi azt állítja hogy boldogabb kiegyensúlyozottabb életet él nők nélkül az hazudik?

Figyelt kérdés
2017. máj. 28. 20:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ attól, hogy eddik milyen női voltak.
2017. máj. 28. 20:19
 2/20 anonim ***** válasza:
16%
Igen, mert ha másra nem, szexre mindenképpen kell a nő, és ha nincs, az frusztrálttá teszi az egészséges embert mindenképpen.
2017. máj. 28. 20:20
 3/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
78%

Nem feltétlen.

Ha rossz kapcsolatai voltak, akkor egyedül mérföldekkel jobb az embernek.

2017. máj. 28. 20:21
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem mindenkinek kell pár.
2017. máj. 28. 20:23
 5/20 anonim ***** válasza:
96%

A szerzetesek is sokkal kiegyensúlyozottabbak nők nélkül. :D

Mindenkinek a saját dolga, hogy milyen életet él, de aki feltűnően bizonygatja a saját életstílusának a felsőbbrendűségét, ott már gyanús, hogy valami nem stimmel a háttérben.

2017. máj. 28. 20:24
 6/20 anonim ***** válasza:
50%
Akinek még sosem volt barátnője, mondjuk már 30 elmúlt és ezt állítja, az tutira hazudik. Kizárt, hogy ne lennének olyan időszakai olykor, amikor elgyengül a magány miatt. Kívül mosolyog, de belül meg ordít, mert végtelenül egyedül van.
2017. máj. 28. 20:30
 7/20 anonim ***** válasza:
58%
Hát figyi, az elmúlt hetekben, amiket láttam párkapcsolatban...erősen elgondolkodok, hogy érdemes-e belevágni újra. :D
2017. máj. 28. 20:31
 8/20 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy a szó szoros értelméről van-e szó. Abszolút nő nélkül testiség kizárásával is, erősen kétlem, viszont ha van annyira rutinos, hogy simán le tud akasztatni egy-egy nőt rendszeresen pár éjszakára, akkor simán.
2017. máj. 28. 20:41
 9/20 A legrosszabb ***** válasza:
64%
Érdekes, mert az elmúlt években többször kerültem olyan helyzetbe, hogy összejöhettem volna nővel, viszont még csírájában elfojtottam az egészet, nehogy komolyabb legyen belőle, látván azt, hogy milyen undorítóak, kétszínűek, alattomosak az emberek még a párkapcsolataikban is. Nincs nekem erre szükségem, mindent meg tudok oldani egyedül, nem kell a nyakamba egy pióca, egy kolonc, aki a belejópofizik a szemembe, a hátam mögött meg röhög rajtam, netán másik farok tunkolja. Időt sem, pénzt sem, energiát sem vagyok hajlandó áldozni nőért.
2017. máj. 28. 20:44
 10/20 anonim ***** válasza:

A, megvehető

B, mi van ha az illető asszexuális? így nem hiányzik neki a szex meg a testiség.

2017. máj. 28. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!