Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek "mezei emberként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek "mezei emberként" egy hírességgel?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, aki egy egyre ismertebb fiatal színész (nem celeb!!!). Többször találkoztunk már, beszélgettünk és mindig éreztem, hogy tetszem neki. De elég önbizalomhiányos vagyok alapvetően, és olyan nehezen tudom elképzelni, hogy pont engem akarna, így nem is tudok megnyílni annyira előtte. Mégis nagyon érdekel és szívesen ismerkednék vele, csak félek, hogy mi van ha csak egy strigula lennék, én meg többet képzelek bele és jól pofára esek, hogy hogy lehettem ilyen naiv liba.

Ti le tudnátok vetkőzni ezeket a kételyeket és önbizalommal belemenni egy ilyenbe? 27 éves vagyok amúgy nem kis csitri.

2017. máj. 26. 23:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet tényleg jó színész lesz ( nőknél-mára csak erre képesek ), ha "megetted" a meséit :DDDDD

Egy média-ribivel összeállni:DDD...., majd perelhetsz gyerektartást tőle, ahogyan divat manapság;)

2017. máj. 27. 09:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem média-ribi és nem Éjjel nappal Budapest szutyok szereplő. Egy elég nagy színházban játszik, aki kicsit is otthon van a kultúrában, tudja hogy ki ő. És elég nagy rajongótábora van...1-2 filmben is játszik, és többet nem mondok, mert akkor kiderülne, hogy ki. Igen, nem úgy ismert mint a celebek, ezt írtam is, nem pózol blikkben meg szenny tv műsorokban.

Azért írtam hogy egyre ismertebb, mert aki jár színházba, az biztosan tudja, hogy ki ő. Én is most láttam a facebook oldalát és meglepődtem, mennyi követője van...

Nem-színész is csapott már be nem kicsit...úgyhogy ez sem "életbiztosítás". Megpróbálom félretenni az önbizalomhiányom és úgy ismerkedni vele tovább, hogy nem nézem, mit csinál...aztán majd kiderül.

Amúgy én is határterületen dolgozom, elég sokat mozgok ilyen körökben, tehát nem a kis rajongó vezet, aki húuu, megismerkedhetek egy színésszel. Csak ilyen helyzetben még nem voltam. Nem vagyok egy extroveltált típus, amilyenek általában a színházi emberek. Ezért furcsállom, hogy észrevett. De lehet, hogy pont ezért. Igyekszem nem beleélni magam nagyon :)

2017. máj. 27. 09:36
 13/14 anonim ***** válasza:

# 12

Ez a vicc látod, hogy csak játszik és nem alakít...hatalmas a különbség...szerintem.

Komolyan egy face profilt veszel minősítésnek valakiről??? :DDD Ne is haragudj, de ez nevetséges:)) Van ki a kutyáját is regizi, aztán azzal is jelölget minden szerencsétlent, az isten balma meg vissza is jelöli:DDD

Igazából te döntésed mit teszel, de én annyit már megismertem, hogy akik a "mézesbödönhöz" közel vannak-közelednek, elég gebaszosak ilyen olyan téren.

Viszont, mint írod te is azon tájon jársz...zsák és folt is lehet;)

2017. máj. 27. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Én kavartam olyan pasival aki híresség (sportoló) és bizony ilyen téren az együttlét nem egy leányálom.

Én alapból duci, és magamnak való típus vagyok, nem igazán járok el bulikba , inkább a laza baráti összeülős házibulikat szeretem. Akkor a barátom akivel kavartam minden jó volt vele, csak ugye mondta nekem hogy még mielőtt komolyra fordul a dolog erősen felhívta a figyelmemet hogy ez a fajta élet mivel jár.

Az arcomat egy idő után vállalnom kell kamerák előtt, ez az egyik. A másik hogy illik elmenni vele különféle rendezvényekre, ha kap meghívást valahova vendégként akkor szinte elvárt hogy kísérőként akkor is vele tartsak és vágjam a jópofát amikor semmi kedvem ehhez. Mondta hogy csinosnak kell lennem, meg javasolta hogy egy kis fogyás sem ártana, nem megbántásból akarta mondani, amiért előre ezerszer kért bocsánatot, és bár ennek ellenére picit megsértve éreztem magam, de igazat adtam neki milyen már hogy sport emberként egy duci nővel mutatkozik.

Amikor kiderült hogy az "ügynöke" vagy kicsodája mondta neki ezeket hogy úgy csinálja a dolgokat ahogyan nekem elmondta, akkor kaptam a fejemhez hogy egyszerűen őt irányítják szinte és élni sem hagyják őt nyugodtan.

És ugye ez az én életembe is hatalmas fordulatot jelentett volna amit én nem igazán akartam és ezért is gondoltam meg jól hogy akkor mi legyen. nagyon fájt a szívem mert alapvetően egy kedves, normális rendes ember, udvarias, jól nevelt csak ugye ez a szakma ilyen, és ez ezekkel jár.

Én akkor megfogadtam hogy hírességgel SOHA! Ez nem az én világom.

2017. máj. 28. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!