Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik mindig ez? Miért utasítanak vissza? L
Annyira el vagyok keseredve. Sokszor van, hogy bepróbálkoznak nálam viszonylag jó pasik, és ráadásul ha kiderül, hogy belsőre is teljesen okés, belemegyek a flörtbe, az ismerkedésbe. Általában mindig eljut odáig a dolog, hogy talit beszélünk le, de azt lemondják. Nem tudom, mi lehet velem a baj. Nem hiszem, hogy ronda lennék, mert volt nem egyszer arra példa, hogy csak látásból ismert és úgy keresett utánam facen és bejelölt. Valamit valószínűleg a viselkedésemmel szúrok el... nem vagyok rámenős, nem nyomulok. Nem tudom, mi lehet a baj??? :(
Most sok idő után végre megtetszett nekem egy srác, látott egy rendezvényen és bejelölt. Meg is beszéltünk talit, és lemondta. Persze, nem a világ vége, de ilyenkor mindig annyira boldog vagyok napokig, ha egy számomra szimpatikus/tetsző srcác udvarolgat és úgy látszik, mintha alakulna valami... és ilyenkor ez mégis csalódás. Szerintetek mi lehet a gond?
(Ui. Légyszi ne írjátok, hogy a csajok is ugyanezt csinálják. Én nem szoktam hitegetni fiúkat, ha nem szimpatikusak, rövidre zárom az ismerkedést.)
Köszönöm a válaszokat! Főleg a fiúk válasza érdekel, de lányok is leírhatják, hogy tapasztaltak-e már ilyet.
11, igazad lehet!
Milyen szép jövő vár rám :D Max tartalék maradok? ^^
Lehet, hogy a beszélgetésekből leszűrték, hogy nem vagy annyira szimpatikus, ilyen vagy olyan okból. Nem ismerlek, így nem tudhatom. Elég pár mondatot váltanom valakivel, hogy ez érződjön. Ha pedig beszélgetünk napokig, már biztosra tudhatom. Ahhoz randi sem kell...
De amúgy Te is hívhatsz valakit randira nyugodtan...
26/F
Hát én valahogy senkinek se vagyok szimpatikus... Talán taktikáznom kellene.
Önismerettel milyen viszonyban állsz?
Tudod pontosan mire van szükséged, ki való hozzád?
Én akkor tudnám elképzelni, hogy így elutasítalak, ha egy 15 éves lány szintjén állsz, és fogalmad sincs ki vagy te, mit akarsz, hogyan akarod, kitől, mikor...stb.
Alap feltétel, hogy egy nő legyen intelligens, magabiztos. Enélkül nagyon hamar érdektelenné válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!