Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiaknak vagy a nőknek számít jobban a külső?
Saját okfejtés:
A férfiaknak sokkal fontosabb a szex, tehát ebből eredően a szexuális vonzalom is, amit ugyebár főleg a külső az, ami beindít. Férfiaknál nem nagyon hallani olyat, hogy "a nő nem tetszett külsőre, de olyan jó személyisége volt, hogy az megszépítette a szememben". Plusz a férfiakba genetikailag az van kódolva, hogy a legszebb nővel kell párosodni, mert akkor lesznek a legszebbek az utódok.
A nőknek a szex annyira nem fontos, mint a pasiknak, és náluk viszont gyakori, hogy "nem volt külsőre az esetem a férfi, de megismertem, és beleszerettem". A szexuális vonzalmat a nőknél nem feltétlenül a külső indítja be, hanem az erő sugárzása, a határozottság, a férfias kiállás, a jó duma, a humor, stb...
Tehát a végeredmény, hogy a férfiak számára végső soron fontosabb a külső párválasztásnál. Ehhez képest ezen az oldalon nagyon gyakran lehet olvasni, hogy a nőknek csak a külső a fontos, ha nem születtél jóképűnek, eláshatod magad. De a poén az, hogy ezt sosem nők írják:)
Mit gondoltok erről? Helyes a fenti okfejtésem vagy más véleményen vagytok?
Olyan 70-30% a megoszlás.Egy végképp randa arcú nő még jó alakkal se tud hosszú távon kompenzálni jó belsővel sem vele egykorú,még ronda férfinál sem.Maximum Pesten,mert ott többféle ember van.Viszont pasikban is van társfüggő,akinek minden mindegy,csak valaki legyen mellette.
Viszont több tróger kinézetű pasit látok minimum átlagosan kinéző,ráadásul korabeli csajjal,úgyhogy egy férfi egy tényleg jó belsővel akármit tud kompenzálni.Kőhalmi Zoltánnak se anyjának kinéző és nem is olyan korú felesége van,pedig tényleg nem egy matyóhímzés,na.Viszont vannak olyan csajok,akiknél csak a kinézet számít,azért nem mondom,hogy csak a pasiknak számít a kinézet.
#14: Miért szeretnének a férfiak feszíteni egy alacsonyabb nő mellett? Most írtam: Nézz körül az oldalon, hogy mennyi alacsony hapsi epekedik magasabb nő után. De nyugodtan állj neki a férfi ismerőseid közt kérdezősködni. Ismerek 2 párt is, ahol a férfi jóval alacsonyabb. Kb. mindenki azt gondolja, hogy valamit nagyon tudhatnak, amiért magasabb nőt tudtak feleségül venni.
Amit írsz, pontosan azt mutatja, hogy mennyivel többet számít a nőknek a külső. A magasság miatt már bele se mernek vágni egy kapcsolatba.
A gyk valóban nem mutatja mindenben a teljes realitást. Pl. annyira álszent női hozzászólásokat, mint itt, még sehol sem láttam.
A félreértések abból adódnak, hogy egybemossuk a nőt és a lányt. Kb 25 évig a csajoknak is nagyon fontos a külső. Utána egyre inkább előtérbe kerülnek olyan igények, hogy a férfi bizonyítson. Bizonyítsa be, hogy alkalmas őt meghódítani a belső értékeivel. (Kitartás, küzdeni tudás, humor, stb)
A férfi esetében nincs ilyen éles vízválasztó. Ő mindig vizuális lény marad, ha szexről van szó. Ha házasságról, akkor már nem annyira a nő szépsége a lényeg, hanem hogy az ő a férfi) életét tegye széppé.
Nőknek.
És az a nő, aki azt mondja, hogy nek inem fontos a szex, az hazudik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!