Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem válaszol senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszol senki társkeresőn?

Figyelt kérdés

Olyanoknak írok csak, akik közeliek, intelligensnek, de legalább műveltnek tűnnek (írásképből látszik), alacsonyabbak nálam, illetve ~80 kiló alatt vannak.

Nem (teljesen) Ctr+C - Ctrl+V alapon írok, mindenkinek a levelébe beleírok valami olyat, amiből látja, hogy elolvastam a bemutatkozását - már ha van, ami elég ritka. Rendszerint annyi a "válasz", hogy elolvassa a levelet, megnézi a profilomat, aztán cirip-cirip, megy az élet tovább.

Egyetemet végeztem, ápolt, igényes vagyok, megvan a stílusom. Mindenki azt írja kommentekben, hogy ezek a fontosak, csak ezek után jön az, hogy hogy néz ki az ember és ez elvileg felülírja azt, hogy pocakos és szemüveges vagyok. Mivel itt mindenki az igazat írja mindig, így feltételezem, nem ezzel van a baj.

Vagy a végén kiderül, hogy mégis kamu az egész és 100%-ban csak a külső érdekel minden nőt? Áh, az tuti nem igaz, legutóbb egy leendő tanárnő hagyott figyelmen kívül, tőle talán elvárható, hogy ne kinézet alapján ítéljen.

2017. máj. 26. 09:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Azért nem, mert a profilok 70% az üzemeltetők által létrehozott kamuprofil (vannak kész adatbázisok felépített profilokkal, de droid sem kerül sokba aki a google-ról összeszedett képekből épít valósnak látszó profilokat, és néha kezeli is, hogy elhúzza a mézesmadzagot (animátor)), a maradék túlnyomó része ego tuningoló nő, akik maximum egy brad pittre, geoge clooney-ra neveznének be, amúgy valószínűleg kapcsolatban élnek, vagy nem akarnak kapcsolatot. És van még sok elhagyott profil.

A valós, aktív társkereső nő a társkeresőkön jó ha 1%-át jelenti a női profiloknak, és ők is nagyon válogatnak ám.

[link]

[link]

Felejtsd el a netes társkeresőket, mert már jópár éve szinte használhatatlanná váltak, csak a lehúzás a lényeg. Ha annyira ragaszkodsz hozzá, akkor Tinder, mert oda facebook profillal lehet regisztrálni így ritkább a kamu, és mert nem igazán jó ego tuningra (hiszen csak akkor látják a tetszéseket, ha MIND2 fél tetszikelte egymást).

2017. máj. 26. 12:33
 12/24 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már a hülyeséget, ezzel mindig elő kell hozakodni?! Annyira kivan már a tököm ezzel a sallanggal, amit te is írsz, hogy inkább töröltem, amit először akartam írni. Igen, nekem is vannak mind testi, mind szellemi, mind lelki igényeim. Ez van, bocs már. Nők közt is vannak ugyanilyenek, ők nyilván nem az "életben" keresnek társat. De mibe, hogy ha jóképű lennék, nem számítana, hogy utálom az embereket, bárkit megkapnék? (Egyébként te az a fajta vagy, akinek nem húznám az idejét, ilyen írásképpel messziről kerülnélek.)

Miért regisztráltam volna kamuprofilt? Nem, a mostani profilommal néztem szét, ahol meg nem kellett regelni a profilok megnézéséhez, ott bejelentkezés nélkül. Egyébként 2017 van, nem 2001, nem kell már félni az internettől és nem szükséges az összeesküvés-elméleteket gyártani perverzekről, pedofilokról és szórakozó melegekről. Megvannak nekik a megfelelő felületek, nem kell társkeresőkkel játszaniuk.

Egyébként meg lehet neki írni pontosan azt, amit nekem is írtál róla. Sokkal könnyebben elfogadja az ember azt, hogy "bocsi, nem vagy az esetem", mint azt, hogy nem tudja, hogy nincs időd válaszolni, rossz a neted, vagy csak éppen embernek se nézed.

2017. máj. 26. 12:37
 13/24 A kérdező kommentje:

Egyszer már láttam belinkelve ugyanezt a cikket, talán pont te szúrtad be valahova. Ugyanazok a kérdések merülnek fel bennem, mint eddig.

Honnan vannak a statisztikák a kamuprofilok arányáról?

Honnan tudni, hogy ezek valóban kamuprofilok?

Miért kellenének ingyenes oldalakra kamuprofilok?

És a legfontosabb: a cikkből kimaradtak a konkrét példák screenshotokkal és linkekkel. Bizonyíték hiányában teljesen hiteltelen az egész. Hihető, hogy alkalmaznak ilyen megoldásokat az oldalak, de amíg nem támasztja alá valaki ezt konkrét, megcáfolhatatlan tényekkel, addig csak konteó szintjén kezelem.

2017. máj. 26. 12:42
 14/24 A kérdező kommentje:

Illetve kiegészítés a belinkelt cikkekhez kapcsolódóan, mert szófosásom van.

Ez az egész blog egy rakat kula. Az a célja, hogy lebuktassa a társkeresős vállalkozásokat, de konkrétumot nem nevez meg sehol. Egyetlen weboldalt sem említ, viszont az egyik cikkben teljesen egyértelműen a parom.hu jelenik meg. :D Azt sem értem, hogy ma minek kell még egyáltalán a tévében kitakarni a cégneveket, az internet lényege meg kimondottan a szólásszabadság lenne. Ez a blog sajnos bulvár legalja ebben a formában.

Ezzel a bekezdéssel viszont teljesen egyetértek, többek közt a kilences bulikirálynőnek küldöm sok szeretettel, meg mindazoknak, akik felsőbbrendűnek érzik magukat azért, mert extrovertáltak (=a szememben tömegemberek):

"[...] még mindig "égő"-nek számít ha valaki ilyenen keresi a párját, hiszen mások bénának, szánalomra méltónak bélyegzik azokat, akiknek élőben nem jön össze.

Ez hiba, ugyan is fel kéne fogni azt, hogy nem mindenki olyan személyiség, hogy bulikba járkáljon, és nem mindenki képes lazán letámadni minden szóba jöhető hölgyet/pasit, és elutasítás után a következőre lépni, na meg nem is vagyunk egyformák."

Minket szoktatok önzőnek és nem empatikusnak nevezni, amikor ti vagytok azok, akik nem tudjátok megérteni, hogy nem mindenki élvezi a társaságot és van, aki akkor érzi magát jól, ha akár napokig nem kommunikál senkivel.

Na sebaj, végrehajtok egy tudományos jellegű kísérletet én is ma. Körbespammelek annyi nőt, amennyit csak tudok, kíváncsi vagyok, hány választ kapok. Páromon ugye 7 levél van, ezen kívül meg csak egy helyen vagyok fent, szóval 15 alanyra tippelek.

2017. máj. 26. 13:01
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, hagyd a társkeresőzést.

Hogy miért? Mert csak ezt fogod ott tapasztalni, amit leírtál. Férfiként egyáltalán nem jó buli ez. Én voltam Tinderen, a fele nem válaszolt, akivel meg sikerült leszervezni randit, az első után több nem volt. Akivel lehetett volna, az meg simán nem jött be, kicsit sem. Belefáradtam, és letöröltem magam, de azóta sokkal nyugodtabb vagyok. Nem stresszelem magam az ismerkedésen. Ha van diplomád, és a szakmád is olyan, hogy jól fogsz keresni, akkor nincs okod aggodalomra, csak várni kell. Előbb-utóbb majd a nők is szeretnének családot, és akkor hamar rájönnek, hogy az eddig istenített alfák a legkevésbé sem alkalmasak apának, inkább választanak egy átlagos, de jól kereső férfit. Ekkor jövünk mi a képbe, addig viszont sajnos szenvedni kell, de megéri, mert az idő nekünk dolgozik. Bár egy lehetséges hátránnyal számolni kell, lehet, hogy a nőnek már lesz egy gyereke valami alfától, aki csak megcsinálni tudta, de a felelősséget vállalni már nem.

2017. máj. 26. 14:58
 16/24 A kérdező kommentje:

Pontosan erről van szó. Más kölykét én nevelni nem fogom, meg ott nem is azon van a hangsúly, hogy én kellek, hanem bárki, aki vállalja a pótapa szerepét. Természetesen se szex, se valódi érzelmek, csak kényszerből elvisel. Na, ez nem én leszek.

Egyébként meg amire "eljön a mi időnk", addigra vagy 30 évesek leszünk. Akkorra már mindegy, nálam már most merevedési zavarok jelentkeznek, 30 évesen tuti impotens leszek, ha nem lesz senkim. Eddig 0 sikeren és 19 kudarcon vagyok túl (amiből 9 társkeresős ignorálás), mostanra szinte teljesen elment a kedvem az egésztől.

Micsoda meglepetés, hogy barátnak mindig jó lennék! Csak hogyha barátnak jó vagyok, akkor párnak is. Ugyanaz a személy maradok a viszonyunk megnevezésétől függetlenül. Aztán jön az értetlenkedés, amikor azt mondom, hogy köszi, akkor inkább hagyjuk egymást, a döglött kutyát nem tartom meg... Számomra az egyetlen érvényes érv arra, hogy még randi se legyen, az az, ha van barátja az illetőnek. Minden más csak tartalmatlan kifogás.

2017. máj. 26. 15:11
 17/24 A kérdező kommentje:

Mindeközben magyarázza már el nekem valaki: a Szívküldi nevű (dizájnra nagyon gané, egyáltalán nem bizalomgerjesztő, teljesen putri, de valamiért mégis érdekes) társkeresőn a látogatóimat mi alapján listázza? Mindig az kerül legfelülre, aki legutóbb megnézte a profilomat?

Mert ha igen, akkor van egy lány, aki naponta ránéz a profilomra. Ismerjük egymást, egy helyen dolgoztunk egy darabig (én diákként, ő már akkor fixen), jó fej is volt. Viszont én nem igazán hiszem azt, hogy azért néz rám sűrűn, mert ennyire érdeklem, hanem sokkal valószínűbb, hogy mutogatja a többieknek, hogy "hahhaha nézzétek már, mit akar ez a gnóm". Vagy csak bugos a rendszer és valamiért őt dobja elsőnek.

2017. máj. 27. 13:34
 18/24 anonim ***** válasza:

"Viszont én nem igazán hiszem azt, hogy azért néz rám sűrűn, mert ennyire érdeklem, hanem sokkal valószínűbb, hogy mutogatja a többieknek, hogy "hahhaha nézzétek már, mit akar ez a gnóm". Vagy csak bugos a rendszer és valamiért őt dobja elsőnek."

Sajnos nalad sulyos zavarok vannak, keress fel egy szakembert. A merevedesi zavarod meg csak rad tartozik, rajtad kivul senkit nem erdekel. A szexhianyod miatt egy no sem fog megszanni es osszeallni veled. Bizony, a nok mar csak ilyen lelketlen szornyetegek.

2017. máj. 27. 13:49
 19/24 anonim ***** válasza:

" Viszont én nem igazán hiszem azt, hogy azért néz rám sűrűn, mert ennyire érdeklem, hanem sokkal valószínűbb, hogy mutogatja a többieknek, hogy "hahhaha nézzétek már, mit akar ez a gnóm"."

Az, hogy mit hiszel, a te ügyed. Viszont ha kíváncsi vagy, hogy miért csinálja ezt, akkor a legegyszerűbb, ha írsz neki egy üzenetet. Ha bejössz neki, akkor visszaír, ha nem, akkor nem, ilyen egyszerű.

2017. máj. 27. 14:02
 20/24 anonim ***** válasza:
Vannak itt bajok többek között gondolkodásmódban. :(
2017. máj. 27. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!