Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőknek hogy alakul ki tartós párkapcsolat?
Mert más nő tudja nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretne magának. Sokan végeznek önismeretet, elfogadják és szeretik magukat, tesznek a belső békéjükért, külsejükért, nyitottak, kedvesek, figyelmesek..stb.
Hibáikból tanulnak és nem követik el újra.
Fogalmazd meg nagyon pontosa, hogy te milyen tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak!
Tanulj, az eddig elkövetett hibáidból.
Zsák a foltját mindig megtalálja. Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.
Valami baj van a külsőddel? Mert ha minimum átlagos vagy, akkor sorban állnak a jelentkezők, max nem veszed észre.
A legtöbb férfi pedig óriási pozitívumnak éli meg ha a nő szűz, mert akkor ő tudja "betörni", aki meg nem, azt maximum nem érdekli hogy szűz, de soha sem negatívum, max akkor ha a mániája az hogy leszopják...
Èrdekes hogy problémàt okoz a dolog.. Ha vékony vagy, akkor eleve könnyebb dolgod van. A legtöpp pasi az ilyen nőkre bukik.
Èn vilàg életemben túlsúllyal küszködtem, hol többel, hol kevesebbel, elég félénk és visszahúzódó vagyok, nem érzem jól magam nagy tàrsasàgban, nem voltam soha csavargós, bulizós, csúnya is vagyok ducisàgtól függetlenül, mégsem okozott hatalmas problémàt randizgatni, ismerkedni, volt pàr kapcsolatom is. Nem túl hosszúak de voltak, egyszer menyasszony is voltam 7 hónapig, de végül el kellett őt hagynom.....
Nekem az internetes ismerkedés segített. A férjemmel netes tàrskeresőn ismertük meg egymàst. 2 hét beszélgetés utàn talàlkoztunk és szinte azonnal szerelembe estünk, majd jött minden. Kapcsolat, lànykérés, összeköltözés, hàzassàg...
Ha ennyire nem megy...veszítenivalód nincs, viszont nyerhetsz. Próbàld meg. Hangsúlyozom hogy ez sem megy egyik napról a màsikra. Idő kell és türelem. Èn 6 hónapot voltam fent a tàrskeresőn mire megismertem 24 évesen. Teljesen megvàltozott az életem!:) Sok sikert kívànok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!