Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gazdag férfiaknak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gazdag férfiaknak milyen nők tetszenek?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom, hogy ez nem egy trollkodós kérdés. Teljesen komoly.

Most, hogy befejeztem az előre betervezett iskoláimat, új projektbe szeretnék fogni, ez pedig egy gazdag férj keresése. Azonban ehhez tudnom kellene, hogy javarészt milyen nők jönnek be nekik, hogy olyanná váljak.

Nagyon fontos ez nekem.

Köszönöm!

2017. máj. 23. 00:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

Nem tudom, nálad mi számít gazdagnak, de én ki vagyok tömve vagyok lóvéval, úgyhogy válaszolok.

A legkülönfélébb csajok tetszenek. Kivéve az alábbi tulajdonságok:

- dagadt (igen, a "molett" is dagadt)

- gyereke van

- buta mint a föld (ekkor persze még jó egy szopatásra, de erre a célra vannak prostik, tehát mégsem játszik)

Remélem ez segített.

Üdv,

Mr.€

2017. máj. 23. 06:33
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Kétféle gazdag létezik.

Az egyik az, aki ferde utakon szerez pénzt, nem mindig legálisan. Az a típus, aki fel van fújva, terepjárója van, és alkar vastag aranylánc lóg a nyakában.

Nekik a tipikus "gengszterri.banc" külső jön be: műmell, póthaj, műköröm, műszempilla, szolibarna, és a szemetet is tűsarkúban szokta vinni.

A gazdagok másik csoportja, aki az eszét használva tett szert jövedelemre. Náluk sem hátrány, ha bombázó vagy, de ennél is fontosabb az intelligencia. És úgy is nézz ki! Tehát ez a guminő kinézet nem nyerő. Az viszont igen, ha önálló, független nő vagy, saját vállalkozással.

Úgyhogy első körben döntsd el, hogy milyen pasit akarsz. És vagy kezdj el seggre gyúrni, és gyakorold, hogy fogsz zokogni a beszélőn, - vagy kezdj el művelődni, és agyra gyúrni, és alapíts valami kft-t.

2017. máj. 23. 06:53
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Első sorban azok, akik nem a pénzemre hajtanak.

- nem igényelnek A8 -as Audit

- nem méltatlankodnak, hogy az ingatlanaim közül a legkisebben lakom

- nem igénylik a luxuséttermet meg a wellness hétvégéket

- nem olyan buták, mint egy zsák szárított lepke

2017. máj. 23. 09:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Nézd, ilyen nincs, hogy a gazdag pasiknak egy bizonyos fajta nő jön be. Nekem egy igazán gazdag férfivel volt dolgom, úgy érzem meg tudtam volna fogni őt, ha nagyon akarom, de ez a személyiségemből fakad.

Szerintem ne hajts konkrétan gazdag pasira, ez nagyon visszatetsző dolog, és tuti ki fog baszarintani amint rájön, hogy a pénze miatt vagy vele.

2017. máj. 23. 10:03
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Minden pasinak a szép nők tetszenek.
2017. máj. 23. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!