Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyire járul hozzá a szinglik számának növekedéséhez, hogy kevés helyes pasi van?
Igen a szaudiak biztos megvették a helyezést egyértelmű, az meg hogy a nőknek tetszik a latinosabb vonal arról ki tehet? Benne vannak a top 10-ben a britek és a németek is ha ennek örülsz.
Bocsánat ha valakinek megsértettem az önérzetét.
Amikor azt hallom, hogy a magyar nők a legszebbek csak legyintek, sőt személyi szinten nem azonosulok vele pedig magyar vagyok, igazság szerint én jártam olyan országban ahol több jóképű pasit láttam, mint itt, de lehet, hogy csak szerencsém volt. A véletlenek összjátéka. :D
Amúgy meg azért nincs benne ezekben a toplistákban a magyar pasik, mert egyszerűen külföldön az átlag proli azt sem tudja, hogy hol van, vagy hogy egyáltalán létezik ilyen ország, hogy "Hungary". Sokan össze is kevernék azzal, hogy mi van? Ezek éhesek? Hungry? Szóval nem menő, nagyon alacsonyan frekventált ország vagyunk.
Mennyivel jobban hangzik már, hogy Italy, Brazil, Sweden... ezeket mindenki ismeri, és felkapott, menő országok érted.
Ezt, hogy a magyar pasik a leghelyesebbek, speciel Németországban hallottam és olvastam is, mert linkeltek róla ilyen felméréseket, és bár a német nők a magyar pasikat tartják a leghelyesebbnek (pedig Németországba a világ minden részéről jönnek bevándorlók), sokan nem terveznének családot egy magyar pasival, mert általában csak vendég munkás, meg stb. De külsőre és egyéjszakás kalandra egyértelmű többségben mondták a német nők, hogy hát igen, a magyar pasik, arra a magyar pasik a legjobbak.
Figyelj, lehet makacskodni, de messziről jött ember azt mond amit akar, én voltam ott németben és hallottam és én láttam a saját szememmel a valós statisztikákat.
Semennyire.
Régen nehezebb volt az élet, most már minden oda van téve mindenki feneke alá, így elkényelmesednek a legtöbben. Na, ezért van sok szingli, nem a külcsín miatt.
21/L
Ugyanannyira, mint az egyedülálló férfiak számának növekedéséhez az, hogy kevés csinos szép lány van :D.
Na de komolyan, szerintem ez nem erről szól. A két nem tagjai kevésbé vannak egymásra utalva. Egyrészt ma már egy nő átlagos képességekkel is simán talál olyan munkát, amiből el tudja tartani magát, másrészt egy férfi is simán elvezet egy háztartást. Tehát kevésbé van rajtunk a nyomás, hogy párt találjunk, ezáltal válogatósabbak is lettünk, sem a férfiaknak sem a nőknek nem elég a "futottak még" kategória, mindenki a jobbat keresi.
hát a kövérségnek lehet köze a helyességhez. ha már tokája és gömb feje van valakinek a kövérségétől, azt már nem nagyon lehet helyesnek nevezni. igénytelenség szintúgy.
én nemtől függetlenül kevés szép embert látok. a fiatalabbak még jobbak. de ilyen 30 éves kortól a legtöbben szarul néznek ki. sok az ízléstelen, nyanyásan, tatásan öltözködő, kissé kövér, asszonyosan kinéző. az a bosszantó ebben, hogy ezeken még tudnának is változtatni, és máris jobban néznének ki. tehát nem ronda fejjel született mindenki és ezért reménytelen a helyzet.
szerintem a magyar férfiakat akkor se mondanák a legszebbnek, ha tudnák hogy létezik egyáltalán ez az ország.
a nők nagy részének a dús sötét haj, a borostás arc, a napbarnított bőr tetszik. esetleg az ilyen szőke vikingek. a férfias arc.
nyilván nem mindenkinek. nyilván vannak Magyarországon is ilyenek, csak nem jellemző.
Elég nagy százalékban, Kérdező. A legtöbb nő véletlenül se hajlandó lejjebb adni az igényeit, hanem várja a Mr. Tökéletest, aki vagy megérkezik, vagy nem. És mivel bődületes férfitöbblet van, simán megteheti, hogy levegőnek nézi az átlagpasast. A kigyúrt páwának meg egyszerre van 4-5 barátnője, egymással is csalja őket, de neki ugye el van nézve. Sztálin bátyónak is "megengedték" a gulágosítást a nyugati szövetségesei ugye... :DDDDDDD
A férfitöbblet nem gyakoris teória, hanem gazdaságföldrajzi tény. Ha felteszel ellene egy nagyobb pénzösszeget, már be is szkenelem neked a grafikont.
Oda kellett volna figyelni föciórán, nem a Failbookot pöntyörgetni az okosteldzsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!