Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon mennyire járul hozzá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mennyire járul hozzá a szinglik számának növekedéséhez, hogy kevés helyes pasi van?

Figyelt kérdés
Szerintem a legtöbb nő olyan férfit keres, amiben van valami plusz, ami valahogy megfogja őket. Szerintem ilyen férfiből olyan 30-40% lehet, a férfiak többsége nem vonzó, macis, elhízott, alacsony, igénytelen, 40 kg vasággyal (semmi férfiasság) stb.
2017. máj. 21. 14:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
hál isten ritka vagyok xd
2017. máj. 21. 14:09
 2/17 anonim ***** válasza:
Te olyan nőt keresel, akiben semmi nem fog még? :D
2017. máj. 21. 14:09
 3/17 anonim ***** válasza:
20%

A magyar pasik a leghelyesebbek a világon, külföldi nők véleménye és felmérési statisztikák szerint. Ami fedi is a valóságot, mert kimész külföldre csupa ordas lófejű pasit látsz, a nők viszont szépek és csinosak kint. Valamiért kevesebb az elhízott nő külföldön, amire szintén van statisztika:

[link]

Tehát német nyelvterületen jóval csinosabbak a nők, a férfiak viszont nyerítenek a lófejüktől.

Ezen kívül a magyar férfiaknak van a legnagyobb péniszük is Európában, méghozzá torony magasan:

[link]

Ilyen adottságok mellett áldhatják a sorsukat a magyar nők, mivel a magyar pasik a leghelyesebbek a világon, legnagyobb a farkuk is, nem tudja sok nő milyen jó dolguk van :)

2017. máj. 21. 14:12
 4/17 A kérdező kommentje:

Te olyan nőt keresel, akiben semmi nem fog még? :D

Nyilván olyat keresek, de a paletta jóval szélesebb, olyan 10 nőből átlagban 7 bejön. Ha vékony nem baj, ha duci nem baj, egyedül a 90 pluszos tényleg kövér nem jönnek be....

A nőknél ez jóval szűkebb réteg, nem jön be mert kövér, nem jön be mert alacsony, nem jön be mert semmi izom stb stb....

2017. máj. 21. 14:13
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

3-aska

Ezek szerint a top 10-ben sincs benne magyar. Az olaszok, görögök, szaudiak, brazilok, svédek viszik a pálmát.

[link]

[link]

2017. máj. 21. 14:20
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
#3: csak annyit jelent, a magyar pasik jobban szeretnek loditani :D
2017. máj. 21. 14:28
 7/17 anonim ***** válasza:
14%

Fú de hiteles felmérések, "theblogbroad", ez külföldi szinten sokkal aljább mint nálunk a "mindegybenblog" :D

Én VALÓDI statisztikákat láttam erről, valódi, szociológusok által, német nyelvterületen készített felmérésekkel. Nem csak egy névtelen blogban olvastam, amit bárki csinálhat, mert ingyen van, és azt ír oda amit akar.

2017. máj. 21. 14:29
 8/17 anonim ***** válasza:
18%

"Az olaszok, görögök, szaudiak, brazilok, svédek viszik a pálmát."

Ez komoly? A svédeket leszámítva, mindegyik nép a listán erősen "cigányos" külsővel rendelkezik. A görögök még nem annyira, de az olasz meg a brazil nép eléggé a helyi kisebbségre hajaz, a szaudiak meg... hmm-hmm, biztos nem játszott szerepet az előkelő helyezésben, hogy a valóban szaudi állampolgárok (10%-a az országnak) szinte mind színarany budira járnak, színarany autóval?

De az ilyen statok elég bénák, függ attól, hogy hol készült a felmérés, mikor és kik voltak a megkérdezettek. Helyi kisebbségünk pl. az olaszokat hozza ki első helyre, mert önmagukat is szeretik "olaszozni".

*Kérdező: Elég provokatív kérdés, sok hibával. Kapásból több gyakoris teóriára építesz, ellentmondva más gyakoris teóriáknak ("férfitöbblet" pl)

2017. máj. 21. 14:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Akkor aki nem született helyesnek, az most kösse föl magát vagy mi? Ők nem érdemelnek párt meg "boldogságot", pusztán a testi adottságaik miatt?

2017. máj. 21. 14:33
 10/17 anonim ***** válasza:
Csak én vagyok hülye, mert úgy gondolom, hogy szerintem az, hogy valaki helyes, nem egyenlő azzal, hogy valaki magas vagy izmos? Mert a kérdésben az szerepel, hogy "helyes" (azaz jóképű valaki), a kifejtésben meg a kérdező egy rakás olyan dolgot sorol fel, ami egyáltalán nem az arcberendezésre vonatkozik.
2017. máj. 21. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!