Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon csúnya aki fehér bőrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya aki fehér bőrű?

Figyelt kérdés
Nekem tetszik, hogy fehér színű a bőröm, mert nem nagyon van bőrhibám, szép, sima a bőröm, smink nélkül is. De néha azért rossz amikor megszólnak, hogy miért nem napozok, meg miért nem megyek szoliba, hogy egy kis színem legyen. Napra meg nem szívesen feküdnék ki, mert a nap is káros, és csak éget. Volt olyan pasi, aki szintén megjegyzést tett hogy miért vagyok fehér, bár nem értem, akkor miért írt rám ismerkedési szándékkal, ha nem is tetszem neki.
2017. máj. 21. 10:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Miért lenne csúnya?

Nem mindenkinek tetszik, de ez minden testi adottsággal így van, akár bőrszín, akár az arc formája, a magasság, a haj, a combok hossza, a fenék vagy a cicik mérete...

Engem mondjuk zavarna, ha annyira ragaszkodnál a fehérségedhez, hogy inkább nem mennél ki a napra nyáron, akár csak valami vízpartra úszni egyet.

Persze én imádok a napon lenni, akár a kertet rendezem, akár valami szabadidős dolog van. Pont elég az épületbe bezárva lenni amikor a munkaidőm tart. :)

De ott nem tartok, ahol a kollégám: megkérdezte az egyik kolléganőtől, hogy miért akar olyan fehér maradni, mint a bolti zsír, miért nem megy ki a napra... :D

2017. máj. 21. 12:59
 22/31 A kérdező kommentje:
Kiszoktam menni a napra, de fényvédőt mindig használok a káros sugarak miatt. Ez nem jelenti azt, hogy aki fehér, az ki se mozdul itthonról.
2017. máj. 21. 13:10
 23/31 anonim ***** válasza:

Exbarátnőm is hófehér volt.

Ha napozott, akkor leégett csontig, majd maradt hófehér. Minidig fényvédővel mehetett mindenhova (mivel sportoltunk, túráztunk sokat, erre figyelnie kellett folyamatosan. De ő ilyen volt, nincs ezzel semmi gond)

2017. máj. 21. 13:13
 24/31 anonim ***** válasza:

Nyáron ha mennem kell valahova, kb fától fáig osonok, mint egy rajzfilmben. 50+-os SPF-et használok. A fény nekem valami otromba módon bántja a szemem, van, hogy kinézek az ablakon, és hunyorgom, egyszerűen bánt.

10 perc alatt leégett múltkor a mellkasom, mikor elmentem a buszmegállóig. Ez a leégés néha napokig vörös marad, van, hogy ilyen libabőrszerű lesz. A fejem meg úgy fáj egy napos nap után, mintha migrénem lenne.

Sok cikket, dokumentumfilmet nézek az öregedésről, fiatalságról, mindenhol első helyen a napsugárzást említik meg, mint fő öregítőt. Ilyen 70-80%-ban befolyásolja a ráncosságot.

2017. máj. 21. 13:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a fehér bőrt.Mondjuk a feketét sem.
2017. máj. 21. 14:21
 26/31 Sunshinedoll ***** válasza:

Dehogy csúnya. Abban is biztos lehetsz, hogy nagy részt annak köszönheted, hogy szép a bőröd, hogy nem égeted sz-rrá a napon meg a szoliban.

Jelenleg a sötétebb, napoztatott bőr a divatosabb, és hát sokan szoliznak, önbarnítóznak, hogy ezt elérjék.

Én az a fehér liba vagyok, aki télen is fényvédővel keni magát, mert nem szeretnék 50 évesen 70-nek kinézni :D

Néha megjegyzik, hogy "ejj de sápadt vagy", de majd 50 év múlva, ha küldöm nekik a szelfit a fiatalos arcomról, majd belátják, én csináltam jól :D

2017. máj. 21. 15:10
 27/31 anonim válasza:
Nekem is fehér a bőröm. Én szeretem hogy ilyen, egyedül az zavar ezzel kapcsolatban egy kicsit, hogy borzasztóan látszanak az erek a alkaromon és a lábamon. Volt aki már megszólt pont emiatt, dehát ilyenekre tojni kell. Amúgy inkább pozitív megjegyzéseket kapok btw nem is szeretek napozni.
2017. máj. 21. 17:25
 28/31 anonim ***** válasza:

nekem is beszóltak már, hogy napozzak. nekem soha nem esett rosszul. én szeretek fehér lenni, még védem is magam a naptól, nehogy lebarnuljak.

nem néz ki egészségtelennek mindenki, akinek fehér a bőre, sőt. régebben beteges voltam, vashiány, vérszegénység. akkor valóban hulla színem volt. ilyen szürkés fehér. de amióta ezek nincsenek, egészségesen eszek, mozgok, teljesen egészségesnek nézek ki fehéren is...

valakinek ez tetszik, valakinek a barna, ez van. egyik sem szebb a másiknál.

2017. máj. 21. 19:21
 29/31 anonim ***** válasza:
Nekem bejövős a világos bőr.
2017. máj. 21. 21:24
 30/31 anonim ***** válasza:

Ez csak ízlés kérdése. Párom pl. szereti a világos bőröm (nem fehér, mert sárgás), és én is jobban szeretem a bőröm világosan, mint lebarnultan, mert alapvetően is egyenetlen színű a bőröm, de ez nem feltűnő világos színben... lebarnulva úgy nézek ki, mint vmi mexikói banánültetvényes napszámosnő.

Aki ezzel jön, hogy szedjek magamra színt meg akkor "egészségesebben" néznék ki, körberöhögöm. Én tudom magamról, hogy egészséges vagyok, eleget vagyok levegőn, és ennyi.

Aki meg ismerkedési szándékkal ír rád, de aztán fikázza a külsőd, annak a véleményére meg ne adj, mert egy büdös nagy paraszt.

2017. máj. 22. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!