Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya aki fehér bőrű?
Nyilván a heti 2 szolit nem úgy értettem, hogy az év 52 hetében menjen 2x, hanem csak addig, amíg lesz valami kis barna színe. Ez mondjuk max 4-5 alkalmat jelent, utána elég kéthetene 1x is. Elég sok ismerősöm szolizik, napozik, de hála istennek egy bőrrákos esetről sem tudok. Kicsit fel van fújva ez a téma, az ésszel napozástól/szolizástól nem lesz semmi baja, ha még évente eljár melanoma vizsgálatra is, akkor főleg nem.
De persze, maradhatsz fehér is, ha neked úgy tetszik :D
Lanyok, felejtsetek el a szolariumot! Egyertelmuen karos, oregiti a bort. Ezt mondja az orvostudomany, ne a baratnoknek meg a reklamoknak higgyetek. Amennyi idot naponta az utcan toltesz munkaba jarassal, bevasarlassal, futassal azalatt pont eleg d vitaminhoz jutsz nyaron, ha megis hianyod van akkor olcson lehet szerezni tabletta formajaban. A szolarium nem alkalmas d vitamin potlasra, akkor sem ha nehany ceg ezt hirdeti magarol. Nekik az az erdekuk h ezt az egyertelmuen karos szepeszeti beavatkozast megis egeszsegesnek tuntessek. A napra sem erdemes kifekudni napozasi celzattal, mert a napsugarzas hiaba termeszetes attol meg karos. Ezt mondjak a tudosok, az orvosok es minden becsuletes borapolassal foglalkozo szakember, aki mast allit az tajekozatlan vagy kontar. Ugy gondolom ilyen temaban nincs helye a finomkodasnak, mert az egeszsegunk a tet.
A vilagos bornek inkabb orulni kell mert tovabb marad fiatal, mint a napon cserzett. Plusz ahogy a kerdesbol is latszott egy jo szuro is, mert ha vki nem a vilagos borod miatt piszkal akkor majd talal bened mas hibat, jobb az elejen ezen tul esni. Mas ferfinek meg pont ez az idealja, kesz szerencse h ok sem egyformak. ;)
Szerintem a fehér bőr is(!) vonzó, bár a szín számomra nem prioritás. Persze, nekem is van preferenciám, így nehezen tudom elképzelni magamat egy (példa okáért) ázsiai származású nő oldalán, holott láttam már vonzó koreai és japán nőket.
Félreértés ne essék, a szerelem nem ismer bőrszínt, igazából nemet és kort sem, még ha nem is tart minden kapcsolat holtodiglan-holtomiglan.
A kérdésre csak saját ízlésünk szerint lehet választ adni, esetleg objektív statisztikai kimutatás készíthető, ami bemutatja, reprezentálja a felmérésben résztvevő egyének szubjektív válaszát ;P
Dehogy csúnya. Nagyon is szép.
És tényleg ne járj szoliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!