Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek higgyek neki?
Igen, valóban egyszerű mindent "az a múlt" címszó alatt besöpörni a szőnyeg alá.
Komolyan, ha egyszer bíróság elé kerülnék valami miatt ezzel fogok érvelni. Az a múlt így senkinek nincs köze hozzá.
A múlt nem életfogytos ítélet, kérdező. A múltbéli események, vagy a tetteink építőkockák, vagy lépcsőfokok inkább, melyeken keresztül, s melyek által formálódva eljutunk a mostani énünkhöz. Hidd el, senki sem szeplőtelen. Van, aki a szexben, van, aki az élet egyéb területén, de a maga hülyeségeit mindenki elkövette fiatalkorban. Mert az a kor erre való! Tapogatjuk, próbálgatjuk, feszegetjük a határainkat, és begyűjtjük az érte járó pofonokat. Ezekből tanulunk. De mint ahogy az iskolában, úgy az életben is vannak gyorsabban, illetve lassabban tanuló személyiségek. Utóbbiaknak előbb-utóbb meggyűlik a baja, vagy a törvénnyel, vagy a közerkölccsel.
A kérdésben szereplő hölggyel is ez a helyzet. Én nem látok ebben semmi kivetnivalót. Az én feleségemnek is 2 számjegyű partnere volt előttem, mint ahogy én sem a szűzies erényeimről voltam hírhedt szülővárosomban. Egyikünk sem megalkuvó típus, mindketten az igazit kerestük. Ha valami nem tetszett, továbbléptünk, s közben begyűjtöttük a kellő viszonyítási alapot. Ennek birtokában találtunk egymásra, s ennek birtokában tudtuk kellően értékelni, amit a másikunk nyújtani tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!