Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt sokan, hogy nem kellene sokkal idősebb pasi, amikor igenis a való életben meg kell?
Már elkezdődtek a korosztályomban a nők házasságkötései, és akik ilyen 22-25 évesen férjhez mentek, mind 40 fölötti pasihoz mentek feleségül. Nem ritkán gyerek is lett. Továbbá nézzük csak meg az ilyen Miss Universe nőket, tehát a világ legszebb nőinek hány éves férjük van? 70 éves. Ott van pl. Vajna Tímea a 70 éves férjével:
De ez csak egy példa, szinte minden szépség királynőnek 70 éves pasija van. Jó, tudom, hogy azok gazdagok és luxusban tartják a nőt, elhalmozzák anyagi javakkal. De nem tudom egyszerűen elhinni, hogy megér ennyit a pénz. Én is voltam már luxus nyaralásokon, hajókáztam már a felhőkarcolók között Dubai-ban, jó volt egyszer de nincs azaz isten, hogy egy öregasszonyt vegyek el feleségül azért, hogy olyan életem lehessen, hogy mindig olyan luxusban éljek. Azt is meg lehet unni hamar, nem ér meg ennyit. Tehát egyértelműen nem csak a gazdagság miatt kell az idős pasi nekik, hanem van benne még valami plusz ami miatt vonzó lesz. Ennek ellenére itt meg sokan írják ilyen kontra válaszként, hogy a férfi az "tartós tej" a nő meg hamar elveszti az értékét már 30-35 évesen. Erre sokan rákontráznak, hogy neki se kéne kopaszodó, pocakos, vén pasi. DE a valóságban meg mégis. Mind az ismerőseim körében, mind az ismert emberek világában.
Akkor most kinek akarnak hazudni a nők? Maguknak vagy a világnak? Igenis buknak az idős pasikra.
Egyfelől sok fiatal férfi fél karját adná egy idősebb nőért, tehát ez fordítva is létezik, másfelől a legtöbb átlagos ember kisebb korkülönbséggel keres párt.
Viszont társadalmilag az a normális és elfogadott, hogy a férfi legyen idősebb pár évvel. Évezredekig ezt sulykolták nőkbe, férfiakba egyaránt.
Nekem mindig a 7-10 évvel idősebb pasik tetszettek, nem tudom, ez apakomplexusnak számít-e vagy sem, a pénz önmagában nem érdekel, és sosem titkoltam a véleményem.
De nyilván nem Vajna Timi irkálja itt, hogy nem jönne össze idősebbel....gondolkozz egy kicsit.
Vajna Timi? Komolyan? Szerinted ha a férjecskéje havi 150 ezret keresne alkalmazottként akkor hozzáment volna? Ugyan már... Az ilyen nőknek csak a pénz kell.
Nem mindenki bukik az idősebb pasikra. Nekem speciel 8-10 év sem jön már be. 25 éves voltam amikor férjhez mentem, a férjem meg akkor 22 éves volt:) Tehát picit fiatalabb nálam. Én nem az a fajta vagyok aki szerint a kor jelenti az érettséget. Kb ennyi. A gazdagság pedig, mint olyan nem izgat.
Évek óta házasságban élünk, a mai napig a férjem 150 ezret keres alkalmazottként, (mikor házasodtunk még csak 120 körül volt ez az összeg). nincs kocsink (nem derogál a tömegközlekedés), szóval nem is tervezünk, nincsenek extra ékszereim, és nyaralni sem járunk, de ezek nem is érdekelnek minket. Mindenünk megvan ami kell, és amire vágyunk. (az élet együtt, nyugalom, a munkánk, szórakozás, barátok, hobbi)
Akik idősebb pasira vadásznak, inkább egzisztenciát akarnak a seggük alá, a pénzbe szerelmesek, nem a párjukba. Nem minden nő ilyen.
Amúgy annak idején hozzám többször odajöttek ismerkedni 35-40-45 éves palik, mikor én alig 21-22 éves voltam. Egyáltalán nem néztek ki rosszul, nem voltak se szakadtak, sem lepusztultak, de látszott, hogy idősebbek, és nekem ez egyszerűen nem jön be, ahogy szerintem sok más nőnek sem. Teljesen más amikor együtt öregszel meg a szerelmeddel, mintha ő már eleve leélte a fél életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!