Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Sovány vagy kövér lányt választanátok inkább?
Tegyük fel, hogy csak és kizárólag külső alapján kellene választani.
40-50 kg-os sovány nőt vagy 80-90 kg-os kövér lányt választanátok inkább?
Köszönöm a válaszokat!
Persze ez nem volt egy reprezentatív felmérés, de annyit leszűrtem belőle, hogy mindenki mást szeret, de ez a jó!
Halál unalom lenne az élet, ha mindenki egyforma lenne! :)
Amúgy én egy 168cm magas, 90kg-s 30 éves egyedülálló anyuka vagyok, de nem keresek társat. Csak annyi sovány plázacicával van tele a világ. Én már kezdtem azt hinni, hogy csak az ilyen lányoknak/nőknek lehet sikerük, de úgy látom nem feltétlenül ;)
"Magasságtól függően 40-65 kilóig egészséges, sőt ez a súly tartomány kívánatos, jó formákkal rendelkező, nem kilátszó bordájú nőket jelent." => Bocs... de ha én vagyok 65 kg (jelenleg pontosan 64.7), akkor még jó vagyok (lehetek), de ha hízok 1 kg-ot, akkor már túlsúlyos, taszító nő válik belőlem?
(Magas sem vagyok, de bőven az általad belőtt súlytartományban voltam 54 kg-osan, az összes bordám látszott + a medencecsontom. De úgysem voltam az a kis filigrán alkat, hanem szélesebb, csontosabb.)
#21 Mivel 50 kilót soványnak tituláltàl, biztos voltam benne, hogy te vagy a teltebb... :) mindennemű bántás nélkül, itt a fórumon a túlsúlyos hölgyek szokták a normál alkatú társaikat soványnak meg csontkollekciónak nevezni.
(menyasszonyom 48 kiló, és kb ilyen alakja van, sőt a hasa nem is ennyire lapos: [link]
Mindenesetre a megállapításod helyes, a vékonyabb, és a teltebb alakú nők sem esélytelenek, minkét verziónak megvan a maga rajongótábora. ;)
Új teló, még szokom :'D Itt a jó link:
Ez tipikusan egy olyan kérdés, amit ennyiből nem lehet eldönteni. Ha 170 centis magasságot feltételezünk, a 40 kiló brutálisan kevés. Exem 165 centihez volt 45 kiló, és rohadt soványnak tűnt. Egy 5 centivel magasabb, de 5 kilóval kevesebb lány már taszítóan sovány lehet. Persze, itt is sok minden múlik az összhatáson. Ugyanez a helyzet a másik véglettel is. Ismerek 96 kilós csajt (175 cm), és nem kissé szexi. De olyat is, aki nyolcvanakárhány kiló, de egyszerűen taszító.
Egyébként az sem mindegy, hogy most a 40-et és a 90-et állítjuk párba, vagy az 50-et és a 80-at? Stb. Ha egy 40 és egy 80 kilós között kéne választani, akkor utóbbit választanám. Ha egy 50 és 90 között, akkor az 50-et. Persze ha kizárólag ez alapján kéne dönteni, és semmi mást nem tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!