Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Sovány vagy kövér lányt választanátok inkább?
Tegyük fel, hogy csak és kizárólag külső alapján kellene választani.
40-50 kg-os sovány nőt vagy 80-90 kg-os kövér lányt választanátok inkább?
170 cm-nel a 40 kg mar eletveszelyesen sovany. A 90 kg pedig szamomra egyszerüen nem izgato. Az 50 kg meg belefer, de a 40-nel inkabb segitseget nyujtanek vagy ajanlanek neki.
Baratnöm 48 kg volt 174 cm-esen, amikor összejöttünk, de fit volt es sportolt. De akkor is feltem szenvedelyesebben megragadni, mert iszonyu törekenynek tünt. Most, 6 ev elteltevel majdnem 10 kg-t felszedett es fantasztikusan nezett ki.
Én szeretem a fekete hajút... nőket. És aki olyan telt, 60 kilóig.
Nőnap a Dobozi utcában
160 centinél is maradnák a 80-90 kilónál.
160 centi, 50 kilónál, akár mennyire passzolnánk mindenbe, szexuálisan nem tudnák közeledni hozzá, akkor meg megette a fene a kapcsolatot.
Hát ez tényleg nagyon szélsőséges eset. Ez utolsók egyike, ami dönt nálam.
De ha már ezt az esetet nézzük, akkor inkább a vékonyabbat, mert én is az vagyok, és így jobban férfinak érezhetem magam mellette.
Hát, ha ez a két variáció van, akkor inkább a kövéret.
De nekem még mindig tökmindegy a külső, annyi fontos, hogy szimpatikus legyen. A kifejezetten szép inkább taszít.
Az fontos még, hogy jól érezze magát a párom, aggódnék folyton, ha valami baja, betegsége lenne.
40-50 kilós EGÉSZSÉGES nőt. Mert az egy egészséges súly egy nőnek. Magasságtól függően 40-65 kilóig egészséges, sőt ez a súly tartomány kívánatos, jó formákkal rendelkező, nem kilátszó bordájú nőket jelent.
80-90 kiló már magasságtól függetlenül durva túlsúly.
190 centis férfiként vagyok 84 kiló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!