Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen típusú férfiakból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú férfiakból lesznel az örök szűz lúzerek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 19. 07:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7%
Akik képtelenek az önállóságra, valamint "rendes kedves jópasinak " hazudják magukat önmaguknak is belülről meg rohadnak. Lásd azok a nőgyűlölők akik itt oltják a népet, hogy ők bezzeg mennyire normálisak, a nők meg felszínes ribik.....Jah és az új trend: akik a saját lelki sérülésüket gy próbálják eladni mint magas érzelmi intelligencia na attól kész vagyok xD
2017. máj. 19. 12:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Az olyanokból mint én! :D
2017. máj. 19. 16:54
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Magamból kiindulva az alacsony és gebe (170 cm, 54 kg) infantilis lúzer senkik, akik még beszélni sem tudnak értelmesen. Az meg már csupán lábjegyzetet érdemel, hogy csóró is vagyok.
2017. máj. 19. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Itt gyk-n az alacsonyakból, a magas-vékonyakból és pszichés betegekből
2017. máj. 20. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!