Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért taszítják önkénytelenül, szinte a saját tudtuk nélkül örök magányba a szűz 25-30 körüli vagy feletti férfiakat?
Ha önkéntelenül taszítják magányban, akkor azt nem tudatosan teszik. Tehát felesleges az okokat keresnek egy általad nem tudatosnak nevezett dologban.
Te csak ne nevezzél kedveskémnek engem/minket, mert felháborító.
Szerinted a nők feladata, hogy a helyes utat biztosítsák a szűz fiúk számára? az a baj, hogy azt hiszed, hogy érted léteznek a nők, pedig nem így van.
10 éve halt meg, amikor te 20 voltál, szóval ő is megtaníthatott volna rá. De akkor anyukádat kérdezd meg, hogy hogy szerezte meg őt az apukád. Biztos szívesen elmeséli.:)
nyugodj meg, senki sem oktatott ki és bántott, csak te azt várod most el, hogy mondjam meg, hogy engem pl. hogy tudna felszedni egy 30 éves szűz férfi?
legyen! ha én szeretném a kihívásokat (nem), akkor ha egy klubban pl. Akváriumban odajönne hozzám egy srác, aki tetszene, szimpi lenne, de még szűz, akkor úgy érezném, meg kell hódítanom.:)
Ha viszont nem tetszene vagy sikertelen lenne az életben (én nem vagyok sikertelen, így nem szeretem a lustákat), akkor bárhol jöhetne oda, nem tetszene.
Nem a hely a kérdés itt, hanem az ember. Ha lenne egy pasi, aki tetszene (pl. ő [link] most az ideálom), akkor bárhol odajöhetne, tetszene nekem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!