Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » De hol tudok jó csajt felszedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De hol tudok jó csajt felszedni, aki nem plázák vagy prostituáltak hanem egy átlagos? Mondtok olyat? Ugyanaz a kérdező vagyok. www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarskeresesi- problemak__8536646__valasz__04c6a82b60575832be7a36500fbdb32f

Figyelt kérdés
20-25 év, kedves, átlagos, jó csaj, normális

2017. máj. 18. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
28%
Így igaz. Az "átlagos" lányok többsége csak megjátsza magát. Előbb -utóbb mindegyikből előbújik a primitív ringyó. Ezzel szemben a "plázacicák" többsége érett, valódi élettapasztalattal is rendelkező nő, aki őszinte és nem rejtőzik mögötte semmi.
2017. máj. 18. 22:51
 12/12 A kérdező kommentje:

#10: Igazad van, csak a normális, kedves szép csajoktól mit várunk? Kedveskedés, beszélgetés, bókólás... na meg pénzelés??? Egyenlő a luxusprostival.

Mondok nektek valamit!

Szórakozóhelyen, rendezvényeken, táborokban nem, mert meg vannak egymás társaságuk.

Könyvtárban sem, mivel csak kölcsönözni járnak.

Buszon, utcán sem, mert az okostelefonjuk a kezében vannak és ütögetnek.

Neten pláne nem, mert brutális átverések vannak (hamis képek, információk), szóval azt írnak amit akarnak, a csetre is vonatkozik ugyanarra.

Akkor meg mi maradtak?

Túl sok 23-30 év közötti b**i van, akik halálra gyúrják ki magukat elveszik tőlünk azt a lehetőségeket és ezért kelnek el a jó és normális csajok 20-25 év közötti rétegben.

Pedig én is normális szép pasi vagyok, tisztelet a kivételeknek és a hozzám kaliberű pasiknak is, még ha meg is találták a barátnőjüket, akkor becsüljék is meg.

Még nincs ennek vége... A lányt amikor még kiszemeltem régen, csak barátság volt és semmi több. Itt a nagy gond, hogy nem volt igazi kapcsolatom soha, és hiába vagyok nyitott, mint leírtam sehol nem lehet már ismerkedni. Ennyi.

2017. máj. 29. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!