Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy viszonyultok a zárkózottabb, nem túlzottan társaságkedvelő fiúkhoz?
"Nini, egy loser. Na akkor lapozzunk tovább.
Kb. ennyit futtat le a processzoruk..."
Akkor miért vagy fenn a GYK-n? (Gyíkok Közösségi oldala)
"Mert ha nem vagy társaságkedvelő, akkor vélhetően a tömeget sem szereted, ergo kilőve a mozi, a színház, a kiállítás, az ilyen-olyan szabadtéri programok, rendezvények"
jesszus.... te nem vagy valami okos, ugye?
Hála az égnek, csajok is válaszolnak végre!
Imádom, amikor egy ilyen kérdésnél a pasiknak van a legnagyobb hangjuk.
Szerintem ez nem feltétlenül negatív tulajdonság, bár én sem vagyok egy nagy társaság középpontjában álló típus. Esetleg azért lehet hátrány, mert a lányok többsége bármilye fura is álltalában kedveli a "rosszfiúkat" .
18 l
#14: Az ilyen férfiaknak általában a dumájuk a minden, ennyi, amennyit be tudnak vetni egy nő "ellen". Hasonló hasonlót vonz elvet ismered?
El tudsz beszélgetni egy kávé mellett egy könyvről, vagy csak egy whisky-cola mellett a tegnapi plázázásról?
Bocsi,hogy pont téged "szólítottalak meg", csak tudatni akarom ,hogy nem csak az ilyen "alfáknak" van jó humora, hanem a zárkózottabbaknak is, csak ők nmem azt keresik, melyik picsuszt nevettessék "hasfogósra".:)
(Egyébként nem, én nem a zárkózottakat védő zárkózott vagyok, hanem valahol az "arany középút".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!