Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ezek külsőleg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek külsőleg egy nőben nagy hibák?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok, és 53 kg. Természetes sötétszőke hajam van, nincs festve. szoktam magamat sminkelni, de a legtöbbször inkább szolidan. Fehér bőrszínem van, amiért megszoktak szólni, hogy miért nem napozom. Szerintem a mellem túl nagy, nem szép a testem, eddig még egy férfi előtt se mertem levetkőzni.
2017. máj. 17. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Női szemmel írok, szerintem egyáltalán nem hiba. :) Sőt, a fehér bőrt én előnynek tartom, már undorodom tőle, hogy mindenki műcigó lett.... :D
2017. máj. 17. 23:31
 12/16 anonim ***** válasza:

még a gugle se segített abban, milyen az a parízer mell.

[link]

2017. máj. 18. 00:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Tuti nincs veled gond. Nekem például a fehér bőr nem hátrány, parízer mell sem okozna gondot. Ez legyen a legnagyobb gondod.
2017. máj. 18. 00:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Árulja már el valaki, milyen az a parizer mell? Ilyenről még sose hallottam.
2017. máj. 18. 07:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Parizer mell: keress rá a "huge areolas" kifejezésre.
2017. máj. 18. 07:36
 16/16 anonim ***** válasza:

TE JÓ ÉG.

Az egyetlen bajod az, hogy hülye vagy, már bocsi.

A nők általában vagy vékonyak, vagy nagy mellekkel rendelkeznek - benned pedig mindkettő megvan.

Na meg egyet jegyezz meg: a férfiaknál nincs olyan, hogy túl nagy mell.

Fogadjunk, hogy így vagy tökéletes, csak jobb itt keseregni, és várni a privátokat, mintsem kezelni vagy kezeltetni az önbizalomhiányodat.

21/L

2017. máj. 18. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!