Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megijeszti a férfiakat, ha egy lánynak drágább kocsija van mint nekik?
Figyelt kérdés
Ha egy fiatal lánynak/nőnek van egy jobb kategóriájú kocsija az feltétlen kisebbségi érzetet kelt egy férfiban vagy van akit ez nem zavar?2017. máj. 17. 18:31
1/13 anonim válasza:
:D
Én ku*vára leszarom milyen kocsija van.
Nekem is lehetne, de nincs.
Egyszerűen nincs rá szükségem,
31/F
3/13 anonim válasza:
amúgy nem ijednék meg mert vannak pénzen felüli értékeim is
4/13 anonim válasza:
Nekem a barátnőm is mindig valami dizájnos, drága vacakban érzi jól magát. De ahogy elnézem az utakon, a nők 99%-a is.
Én meg valami megbízható, régebbi, masszív ketyerében, amit én is tudok javítani.
Inkább azokat sajnálom, akiket lehúznak a szerelők. Azok meg főleg a nők. Kicsit más szemmel nézem, ki milyen autóban ül.
5/13 anonim válasza:
[link] kicsit ez is ilyesztő de elég dögös verda
6/13 anonim válasza:
Nem zavarna egyáltalán.
Ne féljek mellette,de tolja-fogja a ménest ha kell!:)
7/13 anonim válasza:
Én ennél több környezettudatosságot várnék egy nőtől. :)
8/13 anonim válasza:
Nem zavarna, sőt! Inkább cserélnék vele, és hajtanám az ő kocsiját :D
9/13 anonim válasza:
Nem zavarna, csak egy közlekedési eszköz, egy bádogdoboz. Illetve az zavarna hogy ha mondjuk nem engedhetné meg egyébként magának a drága autót, mégis az lenne neki. Na az ilyet nem nézem semmibe.
10/13 A kérdező kommentje:
Örülök hogy a többségnek akkor ez nem okoz gondot. A kérdést csak azért tettem fel mert kaptam egy új BMW-t és egy "kedves" ismerősöm megjegyezte hogy őt megijesztené, ha egy lánynak drágább a kocsija.
2017. máj. 19. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!