Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja sok férfi, hogy olyan sok rendes férfi van a társkereső oldalakon?
Sok olyan hozzászólás érkezik ide hogy mennyire sok rendes férfi a van a társkereső oldalakon, csak a nők észre sem veszik őket hanem a bunkó Casanova pasikhoz mennek.
Netán ezek a felhasználók ismerkedtek nőként ott? Találkoztak beöltözve férfiakkal stb, vagy miből gondolják hogy a férfiak átlaga rendes normális a társkereső oldalakon?
Mert magukra jófej nőként tekintenek, és ezt kiterjesztik általánosan is. Ebből is látszik, milyen ostobák.
Onnan tudom, hogy én rajta vagyok, és hát sikerültek dolgok, de nem volt nagy siker, és én bizony 90%-ban olyan vagyok amit mondani szoktak a nők, hogy erre vágynak:
-magas vagyok, normál alkattal, több (dekoratív) nő szerint jóképű, és már az alakomra is kaptam pozitív megjegyzéseket.
-van mint a tejbe aprítani
-hűséges vagyok, akit iszonyúan stresszel a sunnyogás
-kedves vagyok (ezt is mások mondják, szinte mindenki aki ismer)
-őszinte vagyok (nem bántóan)
-amit tudok én csinálok meg a ház körül, akkor is ha hívhatnék rá embert
-intelligens vagyok (ezt is mások mondják, meg hát a programozáshoz nem árt ez...)
-nagy vagyok ott lent, de még nem bántóan nagy, és jól is működik ;)
-nincs cigi, se drog, és alkohol is csak társaságban, évente átlagban úgy 6 alkalommal
(persze tudom, hogy erre csak racionálisan vágynak, de a fő tényező ösztönből jön, ahol bizony a casanovákra vágynak, és erről sok nem is tud)
Eddig csak részsikereim voltak, de azok is nagyon sok melóval.
De egy haverom hasonló mint én, ő is fél évnyi szenvedéssel talált csak nőt, egy csomó kudarcot elviselve(már feladni készült). 2 éve vannak együtt, már összeköltöztek, bár eléggé papucsként viselkedik a srác, de nyilván ezért sikerült összehozni a dolgot.
Néha az az érzésem, hogy társkeresőn már csak férfiak vannak. Egy részük csajt keres, és kiakad, mert senki se válaszol a leveleikre.
Egyesek viszont női profillal, hogy megnézzék, egy nő hány levelet kap, de egyre se válaszolnak.
Aztán csoda, ha nem lehet ott párt találni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!