Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam több facebokos társkereső csoportba mindbe ez megy:nők ki irják sziasztok, jön 200 válasz, férfi ir ki valamit semmi válasz, ennyire a nők körül forog a világ?
12-nél a lényeg.
Példa:
Nő vagyok, nem különösebben vágyom párkapcsolatra, ha jön, jön, ha nem, nem, jól megvagyok magam is.
Férfi vagyok, és megőrülok egy punciért!
Szerinted melyiknek "kell" ráírni a másikra? Aki pont lesz..rja, hogy épp van-e párja vagy nincs, vagy aki rohadtul párt akar magának? xD
Sose értettem, mit nem értenek ezen egyes férfiak...
"hallottál már a férfitöbbletről?
Milyen férfitöbblet??? Nő többlet van !!!!!"
Nö többlet van 60+-tól ha neked kimondottan az a kedvenc korcsoportod.
Egyébként a 18-30 ban akkora pasi többlet van h egy átlagos nőnek is legalább 10 pasi jut.
Az ilyenhez meg sok sikert h reggeltem társkeresőre ott is ha nem vagy benne a top 10%-ban esélyed sincs.
Szerinted oda a többi X ezer pasi nem reggelt ? Annyian vagytok mint homokszem a Szaharában.
Csak példaként tesóm szingli volt és 1 hét alatt talált magának pasit.
Miért ? Mert sok van.
Bár én nem irigylem szerencsére nem vok kapcs függő.
Igen, ezek a csoportok tipikusan csak leírásban társkereső csoportok, valójában női EGO tuning csoportok, ahova azért lépnek be a sokszor párkapcsolatban élő nők, hogy kapják a bókokat, dicséreteket, és emeljék a már amúgy is nagy önbizalmukat.
#5: "Amióta világ a világ, a férfiak voltak a kezdeményező felek. Ezt vagy elfogadod, vagy nem, de ez van."
Jaja! És amióta világ a világ, a férfiak erősebbek, okosabbak, jobbak, és ők a vezetők, és több joguk van! Ezt elfoga... Hmmm.... várjunk csak! Valami zavart érzek az erőben!!! Mi lehet ez? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!