Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan lány, aki nem csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki nem csak szexben kedveli az alárendelt szerepet, hanem a kapcsolat egészében?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy még nincs ilyen tapasztalata, de nem csak kipróbálni akarja, meg divatot követni, hanem őszinte lényegéből fakad a behódolás, alkalmazkodás, kiszolgálás természete. Van, aki hajlamból akarja mindezt megélni, és nem pedig azért, mert színvonaltalan ponyvákat, blogokat olvasott erről, vagy hallott a barátnőitől egy-két szaftos sztorit?

2017. máj. 15. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szexben igen. Kapcsolatban nem ragaszkodok a teljes egyenrangúsághoz, inkább a férfi-női szerepek bizonyos szintje legyen meg, illetve legyenek kompromisszumok.
2017. máj. 26. 01:03
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
Vannak ilyen ismerőseim, de én kicsit szánom őket. Nem azért, mert a bdsm világa ellen vagyok, sokat olvastam a témáról (pszichológiáról, szokásokról, szakvéleményeket és nem a szaftos sztorikat...), és akinek ez bejön, hajrá. De az olyan nők (és férfiak) akik nem csak az ágyban alárendeltek, hanem az életben is, és természetükből fakadóan ilyenek, azok nem csak neked lesznek alárendelve, hanem mindenkinek. Személyiségtelen, gyenge emberek többnyire, akiknek mindegy mit mondasz, milyen stílusban, megteszik, feláldozzák magukat, és maximum ha szerencséjük van, nem használják ki őket. Nem kell végletekben gondolkodni, a Mari néni a sarkon is lehet pont ilyen ember, aki egyedül viszi a háztartást, a férjura otthon ül addig, és tévézik. Mari néni dolgozni is jár, mert kell a pénz, és a munkahelyén meg rátolnak minden csicska munkát, mert nem mond nemet. És magában meg hálát ad, hogy nem éhezik, mert végülis lehetne rosszabb. Maximum az ilyen emberek képesek őszintén, személyiségből fakadóan alárendelni magukat másnak, nem szexuális értelemben. Ilyet is találhatsz. De az nem egy karakteres, bögyös szemrevaló fruska lesz.
2017. máj. 26. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "szexben alárendelt" valaki?

Itt valaki keverte a nyitottsággal, de más már kijavította. Komolyan érdekel, definiáljuk már, csak hogy mindenki ugyanarról beszéljen, mert szerintem itt van egy kis zavar a fejekben..

Én mondjuk sem szexben, sem párkapcsolatban nem vagyok alárendelt, annyi biztos. Ugyanakkor kellően határozott a párom, és ezt el is várom egy férfitől.

Az alárendeltség szimplán uncsi,bármelyik fél legyen az...

2017. jún. 2. 21:12
 14/15 anonim válasza:
Van...:D 18/L
2017. júl. 19. 22:13
 15/15 anonim válasza:
Jelen:D... 18/L
2017. júl. 19. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!