Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van hatással az ismerkedésre a nőknél, hogy egy férfi típust jelenít meg a legtöbb film, sorozat, videoklip, reklám?

Figyelt kérdés
Legtöbb filmben, klipben, sorozatban, reklámban magas, férfias, helyes, sármos férfi szerepel, annak van sikere. Ezeket a férfiakat nyomják előre teljes gőzzel. Ha egy nem olyan helyes, macis férfi szerepe egy filmben (pl.: Jonah Hill) akkor az általában a lúzert játssza.
2017. máj. 15. 18:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

10-esnek meg mindenkinek, aki előtte írt:

Ezek egyébként tényleg borzasztó dolgok :(. Megnézel mondjuk egy '70-es évekbeli filmet, a "szép csaj" benne sokszor olyan nő, akinek picit lóg a melle, van rajta 1-2 kiló plusz. Manapság meg már az elvileg ronda nőt játszó színésznőnek is egy deka zsír nincs a hasán és olyan peckes a melle, mintha most jött volna a plasztikai sebészetről. Vagy épp kutyát nem zavarta, hogy ritkás a szemöldöke... ma már az "átlagos", "semmilyen" karaktert játszó lány is tökéletes arcbőrű, hosszú hajú, a szemöldökében egy pici ritkásság sincsen.

Az meg tényleg agyrém, hogy szép embereket próbálnak rondának eladni. Én múltkor a Lány a vonaton filmváltozatán voltam kiakadva... mert olvastam a könyvet. Abban a főszereplőnő egy alkoholista, aki a környezete bevallása szerint sokkal rondább, mint régen volt, és jó sok kilót felszedett, felpüffedt az arca... már amikor megtudtam, hogy Emily Blunt lesz a színész, aki játssza, húztam a fogam, mert az egy tök szép nő, de mondtam, oké, majd akkor elmaszkírozzák legalább, kap egy kis hastömést, esetleg CGI-jal besegítenek, akkor hátha jobb lesz. De nem. Összesen annyiból állt a dolog, hogy elmaszatolták rajta a sminkjét... így kb. egy diszkóban elázott, szétcsúszott jócsajnak nézett ki. Pedig itt lett volna a remek alkalom, hogy egy ducibb színésznő kapjon egy rendes főszerepet. De ugyanez, higgyek el a Funny Face-ben Audrey Hepburnről, hogy ronda, csak mert hülye haja van és alaktalan könyvtároskiasszony-ruhákban jár.

A DUFF-ot nem olvastam, de amit róla hallottam, hát én is lefejeltem a képernyőt, amikor megláttam, hogy így jelenítik meg a kövér csajt. És akkor a sok birka elhiszi, hogy ez tényleg a kövér. Meg hogy mittudomén, a High School Musicalből Vanessa Hudgens átlagos.

A korkülönbségekről pedig... egy amerikai színésznő pont mostanában írta ki twitterre, hogy nem engedték tovább egy hollywoodi castingon egy, a sztori szerint 57 éves férfi feleségének a szerepére, mert 43 évesen ehhez túl öreg, és a maximum felső korhatár az 38 év. Mellette a feleség karakternek van egy a sztori szerint 18 éves lánya... ez olyan sok szinten borzasztó, hogy nem igaz. A butábbak tényleg azt kezdik hinni, hogy ez a normális, ill. azt is közvetítik ezek a filmek, hogy "nem baj, lehetsz majdnem 60 éves, pocakos, neked van esélyed / kijár neked egy max. 35 éves csini nő" vagy "a korodbeli pasik sügérek, de egy nálad 20 évvel idősebb férfi, hmmmmm"... aztán csodálkoznak, hogy mégsem úgy működik, mint a filmeken.

2017. máj. 16. 12:10
 22/24 anonim ***** válasza:

Igazából szerintem egy dolog igaz az egészre: folyamatosan tolják ki az ingerküszöböt.

Régebben az is elég volt, hogy egy bimbi átütött a pólón, ma már csak az erőszak és csöcsök folyamatos látványa az elég (pl. a Trónok harca egy szar szappanopera fantasy köntösbe csomagolva, de eladható, mert vér meg szex van benne). Ez igaz a manapság népszerű filmek, sorozatok és sajnos könyvek nagy részére. Walking Dead, Szürke ötven árnyalata, és még ezer másik.

A filmekben is az indokolatlan erőszak, "erotika" és trágárság az, ami kasszasikert hoz, mert egy Chuck Norris féle akciófilm már egy 6 évesnek is kevés, az értékes alkotások viszont eltűnnek a süllyesztőben.

25 éves nő létemre is sokszor észreveszem, hogy rám is hatással vannak ezek ilyen-olyan módon, így nem csoda, ha 14 évesen már félpucéran fotózzák magukat a srácok, hogy hogy ki vannak gyúrva, és szintén 14 évesen csak mellet mutogató profil képe lehet fb-on a lányoknak.

De ez a durvulás már jó ideje megy, elég megnézni a 2003-as Visszafordíthatatlan című filmet, aminek a bemutatóján állva tapsolt a közönség, mert annnnnnyira művészi egy 10 perces vágatlan nemi erőszakot bemutató jelenet, aminek során laskává szaggatják a nő arcát. Lehetne művészi, de nem az, mégis ez van sztárolva. Szomorú és félelmetes, hogy errefelé tartunk.

2017. máj. 16. 13:29
 23/24 anonim ***** válasza:

A csaj nem jár egyedeül-ben Rachael Leigh Cook ronda csajként... a paródiájában mondták, "De hát ő szemüveges! És copfos!"

Tévében amúgy többet látni átlagosabbhoz közelítő nőket. De nem értem Hollywood soványság mániáját, ha az átlag amerikai el van hízva.

Emlékszem, mikor Ugly Betty ment, akkor mondtuk a tesómmal, hogy America Ferrera "hollywood kövér". Tehát amúgy átlagos, picit duci volt akkor, de akkor is soványabb volt, mint az átlag amerikai.

És innen jönnek azok, hogy Kate Upton kövér, mert nagy a cicije és egyenesebb a testalkata.

2017. máj. 16. 14:01
 24/24 anonim ***** válasza:

#23: Szerintem azért van a soványság mánia, mert ha zabáltatnák az embereket, azt nem tudnák kontrollálni. A soványsággal más a helyzet: élelmiszeripar (bio, meg vegán, meg paleo, meg kutyámf.sza), gyógyszeripar (táplálékkiegészítők), és még ezer iparág tud hasznot húzni belőle. Szimplán csak ezért.

Meg mert amíg épp vért izzadsz, hogy leadj még két kilót, addig sem foglalkozol a politikával, gazdasággal, stb., stb., tehát vezethető vagy. Szerintem ennyi az oka.

2017. máj. 16. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!