Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne úgy tekintsen rám minden nő, mint egy lelki társra? Miért van ez? Legyen én is büdös bunkó?
A környezetemből ritkán, főleg társkeresőn ismerkedem, de volt már, hogy itt gyakoriról is "összeszedtem" valakit. Eleinte minden nagyon jól indul, a rövid chatelésekből hamar hosszú oldalak lesznek, vagy több órás telefonbeszélgetések. Szinte mindig megkapom a következőket: csodálatos, sokoldalú ember vagyok, akivel bármiről lehet beszélni, és visszatérő motívum, hogy ha rossz a kedvük én mindig fel tudom vidítani őket. Ezekből azokban soha, illetve eddig csak 2-3 alkalommal lett mondjuk csók is vagy járás - az se tartott sokáig. De utána is elmondják, hogy mindenképpen meg akarnak "tartani" barátnak.
A külsőmmel szerintem nincsen gond, inkább azt érzem én is, hogy a hozzáállásommal van baj, de mi? Nem vagyok a mindenáron kedves aranyos jófiú, sőt inkább őszinte, csak alázás nélkül, mégis mindig lelki szemetesláda leszek, és rohadtul elfogyott most már a türelmem. Miért van ez a nőknél, és miért velem csinálják? Hogyan lehet kitörni ebből? 23/F
Pushing the limit!
A párommal barátzónából startoltunk. Kölcsönösen. Amikor már kezdett körvonalazódni, hogy nem őszinte baráti rajongásból dobog hevesebben a szívem a látványára, akkor jött az, hogy feszegetni kezdtük a barátságunk körvonalait. Pl. kétes értelmű beszólásokkal, mozdulatokkal. Ami lehetett több is, vagy lehetett baráti is. Ha ezt jól fogadta a másik mindig tovább mentünk egy kicsit.
Chatnél egy kicsit korlátozott az eszközkészleted, de feszegetni kell a határokat. Egy kicsit. Aztán még jobban.Így látod, hogy fogadja a partnered és tudod, majd ha nem vevő rád.
"10" vagyok.....
A megbízható pasikat mind vonzónak találod? Nem hiszem!!!
Esküvői szakmában dolgoztam éveken keresztül, és nagyon sok érdekes történetet halottam Nőktől, hogy első látásra nem tetszett a pasija kopaszodó halántéka és pocakja, de most már imádja. Természetesen ez nem igaz, elfogadta a helyzetet, megbékélt a látvánnyal, és próbált változtatni az értékrendjén. Azt szokták mondani, hogy aza pasi aki egy leheletnyivel is szebb az ördögnél még van esélye hogy partnert találjon, ezt viszont igazolni tudom. De ha valami nem működik, akkor azt hiába nevezed át, fested másik színre, az ugyanaz marad.
Ne legyél kedves, add elő hogy te micsoda sikeres, teremtés koronája alfahím vagy, aki játszva megdug bármilyen nőstényt, ezzel beindítva a nő ösztönös vonzódását.
Ez után jöhet a kedvesség, de módjával, mert a túl soktól megint férfiatlannak fogsz tűnni. És a végén az őszinteség amikor már kialakult minden.
Azért van ez így a nőknél, mert az ösztönök nem fejlődnek a számítógép mellé, ösztönszinten még mindig nagyjából majmok vagyunk. Nem csak veled csinálják ezt a nők, hanem minden túl kedves, és kevésbé jól színészkedő férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!