Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt először igazán komoly kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Ami nem csak egy kis alkalmi "összejövés" volt, hanem szerelmen alapult.
Nemeteket, korotokat is legyetek szívesek odaírni! Köszi.
2017. máj. 14. 17:50
12/18 anonim válasza:
18 évesen,és baromira megbántam.21/f
13/18 anonim válasza:
17 évesen, csak kb. fél évig tartott, de atom "szerelmes" voltam. A jelenlegi párommal 19 évesen jöttem össze, ennek 8 éve.
14/18 anonim válasza:
23 es 7 eve tart,mar hazasok vagyunk. N
17/18 anonim válasza:
19 évesen nagyon szerelmes lettem, de nem nevezném komoly kapcsolatnak, inkább csak egy egy évig tartó "se veled, se nélküled" típusú kínlódásnak.
Az első igazán komoly kapcsolatom kezdetekor 21 éves voltam.
18/18 anonim válasza:
Talán a másik életemben mert még semmilyen kapcsolatom nem volt. Tettem érte eleget de hiába erőlködtem én a lányok szemében selejt vagyok. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!