Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnátok mondani hogy egy kövér pasi ha jómódú akkor miért papamaci a társkereső oldalakon, ha szegényebb melós akkor meg kövér proli, a nők megítélése szerint?
Nem a pénz a lényeg, fogd végre fel!!!! Hanem az, hogy valaki mit ér el az életben, milyen elvárásai vannak önmagával kapcsolatban! Ha tanult ember, normális munkát talált, amiből meg tud élni, halad előre, akkor az papamaci. Ha egy iskolát sem képes elvégezni, beéri szar melóval, nem akar előrébb jutni az életben, keményen odatéve magát, csak a maga kis kényelmes posványában akar élete végéig dagonyázni, akkor kövér proli. Ennyi. Semmi köze a pénzhez, csak a belső emberi tartáshoz, igényszinthez. Aki értelmes, céltudatos, kitartó, annak lesz pénze. De nem a pénzéért szeretik a nők, hanem mert értelmes, céltudatos, kitartó!!!!
Pusztán a kérdésedből tudom az IQ-d, és hogy melyik kategóriába tartozol, holott elméletileg lövésem se lehetne arról, hogy mennyi pénzed van, mégis tudom, hogy a kövér, dagonyázó proli vagy!
Miért van az, hogy nézelődök ebben a Társkeresési problémák kategóriában, és minden 2. kérdés a nők általánosításáról és mocskolódásáról szól? (Bár ez még egy light-os kérdés, de nekem most telt be a pohár, ne haragudj kérdező....)
"Hogy mert minden nő ugyan olyan és csak a pénz meg az izmos testek kellenek"....rohadtul bántó. Vannak ilyen nők igen, de azért szerintem jóval kevesebben, mint a normális értékekkel rendelkező hölgyek, és ezzel az "utóbbiakat" is leszóljátok. Persze nem álszentkedek, ez fordítva is igaz, de abból is elegem van, mikor pasikat általánosítanak. Aki csak ilyen nőket/férfiakat talál meg, az rossz körökben keresgél.
De hogy a kérdésedre válaszoljak, semmit nem tudtunk meg a személyiségekről, ez megint csak a "külcsi" meg a lóvé. Nekem egészen egyszerűen nem jönnek be a tényleg duci/kövér hapsik. Nem azért, mert ők rosszak lennének vagy valami, de nekem ilyen az ízlésem. Felőlem a Budai vár is az övé lehetne, ha nem jön be, akkor nem jön be. Megjegyzem a sok izomagyú sem tetszik, én az átlagos testalkatú srácokat kedvelem, egyáltalán nem zavar, ha nem gyúr, sőt. Jobban is tetszik.
Aztán most lehet lepontozni.
Szerintem meg simán igénytelenség a kövérség.. (betegség miatt elég kevesen kövérek. A többi csak lustálkodni és zabálbi szeret).
Én is lehetnék kövér... de nem vagyok mert nem zabálok. Egy lusta kövér disznóval biztos nem állnék le, ha pénze van, akkor sem lennék képes hányás nélkül hozzáérni. Szóval rohadtul nem a pénz a probléma az ilyen emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!