Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz 29 evesen szobat berelni? Ez hatrany is lehet ismerkedesnel?
Nekem az az érzésem aputól kapott életet tud felmutatni.
Ráadásul szerintem szerelmes sem volt még igazán különben nem írna ilyeneket.
Milyen szobabérlés? Pl. veled nagyjából egyidősekkel, azonos életszakaszban járókkal bérltek egy lakást, ahol 1-1 szoba mindenkié? Vagy mondjuk egy öreg nyugdíjas párnál bérelsz szobát? Mert utóbbi azért kényelmetlenebb ugye, feszélyezi az embert, ha nálad van, míg az előbbi tök normális, főleg, ha még jóban is vagy a lakótársaiddal..
Annak meg aki írta, hogy ugyanaz, mintha otthon élnél, csak pénzbe kerül, nőként írnám, hogy rohadtul nem ugyanaz. Önálló vagy, magadról gondoskodsz ÉS ezen kívül nekem rohadtul nem mindegy, hogy ha felmegyek valakihez mondjuk dugni egyet, akkor azonnal találkozni kell-e a famíliájával, holott még ki tudja hol van az a kapcsolat még attól a szinttől, hogy odáig jusson, vagy eljut-e odáig valaha. De neeeem, aki otthon lakik, ott vagy jobb, ha fel se megyek, vagy egyből vághatom a kínos mosolyt a mamihoz, aki vagy minden felvitt nőben a leendő menyét látja és letámadja, vagy a töke ki van már velük hogy már megint hozott a fia egyet...
A 2 lakotarsam 1-2 evvel fiatalabbak. Mindenkinek zarhato kulon szoba plusz furdoszobaval wc-vel. A konyha kozos.
Jot nevettem kedves utolso a valaszodon. :D
Egyszer felvitt magához egy srác, ülünk a konyhában,nyílik a bejárati ajtó. Srác: íme, ő a lakótársam, Béla. Én meg így: lakótárs? Béla köszönt, elvonult, ennyi.
Azóta is együtt vagyok a sráccal.
Egyszer nyitott ajtónál zuhanyoztam a pasimnal,amikor hallom h nyílik az ajtó, nagyon gyorsan magam köré csavartam egy törcsit. Nem látott meg semmit, bár picit vicces volt. Ügyet senki se csinált belőle, sztorinak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!