Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, összejönnétek egy olyan pasival, aki nem tud főzni, de minden más házimunkához ért?

Figyelt kérdés
Minden klappolna, bejönne külsőre, belsőre is, de van ez a nagy hibája. Eddig rendelte a kaját magának.
2017. máj. 13. 17:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Már miért lenne életképtelen az, aki nem tud főzni? Lehet, így is jobb dolgokat eszik, mint amit te főzöl.

Egyébként olyan nincs, aki nem tud főzni, csak olyan, aki nem szokott. :) Aki elkezdi, az bele is jön idővel.

2017. máj. 13. 19:43
 22/24 anonim ***** válasza:
Ha hajlandó mosogatni helyettem akkor tökéletes.
2017. máj. 13. 20:29
 23/24 anonim ***** válasza:
nem, szerencsére ilyen pasim sose volt
2017. máj. 13. 21:12
 24/24 anonim ***** válasza:

attól függ.

ha szó szerint nincs annyi agykapacitása, hogy főzzön, akkor nem. az már egy szint lenne... :D

ha nem akar főzni, és soha semmilyen körülmények között nem is lenne hajlandó, akkor sem jönnék össze vele.

ha elvárná, hogy minden nap főzzek neki, akkor sem. :D

de amúgy nem lenne kizáró ok, ha más dolgokat megcsinálja finnyázás nélkül. nyilván nem kéne minden mást megcsinálnia, mert felosztanánk igazságosan. annak viszont örülnék, ha a mosogatást megcsinálná, mert én meg azt utálom. szóval akkor főzök én, ő elmossa, az összes többit meg szétosztjuk.

2017. máj. 13. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!