Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, összejönnétek egy olyan pasival, aki nem tud főzni, de minden más házimunkához ért?
ÉN (!) konkrétan nem szeretek a pasiból háztartási alkalmazottat csinálni, de azt elvárom, hogy odategye magát a férfimunkákban, ami fizikai erőt igényel, vagy a férfiagy számára átláthatóbb dolgokban ne kelljen szerelőt hívni.
Ha nálunk nincs feladat, lehet másnál csinálni pénzért.
Én végzem a háztartást, övé az összes többi, a gyerek közös projekt.
Mellesleg az én férjem tud főzni, sőt sütni is, de megőrülök, amikor fél napig a konyhában pancsol, mert kitalál valamit.
Jól főz, de lassan és bonyolultan.
Így marad neki a kerti bográcsozás és a sütögetés.
Nálunk ez így remekül működik.
Igen, nem zavarna ha nem tudna főzni, az viszont igen, ha nem is lenne hajlandó megtanulni semmi egyszerűbb kaját.
Alapjából véve jobban érzem magam, ha én vagyok a konyhában. 25N
Inkább ez, mint a 11-es.
Pont ezért van, hogy a főzés az enyém, de minden más háztartási dologban ugyanúgy kiveszi a párom a részét. És igen, én ezt elvárom, le$zarom, ki mit gondol rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!