Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már valakivel hogy egyszercsak átkattant az agyában valami és elkezdett randizgatni lányokkal?
Figyelt kérdés
2017. máj. 12. 21:27
11/16 A kérdező kommentje:
#10 Jogos, de azért elég erősek az életösztöneim.
2017. máj. 12. 21:59
12/16 anonim válasza:
Nem volt még ilyen, ahhoz nagyon komoly fejsérülést kéne hogy szenvedjek, hogy ez bekövetkezzen.
13/16 anonim válasza:
Velem volt ilyen, de ez nálam tudatos volt. Meguntam, hogy egy gátlásos, szociális fóbiás szerencsétlenség vagyok, ezért elhatároztam, hogy változtatok. Elkezdtem ismerkedni, fejlesztettem a kommunikációmat és ennek meg is lett az eredménye, ,megismertem egy lányt, akivel már két éve párkapcsolatbsn élek.
14/16 anonim válasza:
Biztosan. De utána öröm nézni, ahogy a kezdeti nagy lelkesedésből semmi se marad és folytatják tovább a nőgyűlölő, síró életmódjukat :D
16/16 anonim válasza:
A "jelentéktelen az egész mindenség" dolgot továbbra sem értem, de ez legyen az én bajom. Egyébként, hasonló volt nekem is, mint #13-nak, nemrég döntöttem úgy, hogy tudatos szemlélet-személyiség-és egyéb fejlesztésekbe fogok, hogy ősztől új környezetben teljes erővel dobhassam be magam az ismerkedésbe. Talán még nem késő...
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!