Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezik a lúzerjelenség?
Letezik, sok pasi le tud blokkolni ha egy novel beszelget. Ez hatvanyozottabban igaz ha egy csunya pasi es egy szep no dumalnak.
Az a jo amikor latod hogy leblokkolt es direkt huzod az agyat hogy megjobban zavarba jojjon :D
90% ilyen.
persze ráfogják minden szrságra..haverok elptt meg "áhh nem az esetem, amugy se tetszik stb"..otthona tükör előtt meg: "ohh b+, mekkora fsz vagy, még a szraat is megennéd olyan jol néz ki'...
Uristen, szerintem volt vagy 100 ilyen alkalom, s utolag inkabb rohogok csak magamon. :D
Csak mult heten ketto. penteken fuztem egy csajt, az eljen minden jol ment, karon fogva mentunk a klubba. Aztan az egesz hangulat csokkent, jott egy srac elkezdtek beszelni, 15 perccel kesobb az orrom elol vitte haza. Szombaton, masik csaj 5 perc utan mar a kedvenc pozarol beszelgettunk, szinten karon fogva mentunk a klubba. Elmentem penzt levenni a kartyamrol mire visszamentem mar egy masik srac fuzte, aki jobb volt nalam, s inkabb leleptem fel ora mulva.
Bar annyira nem mondanam magam rosszabb kulsejunek, inkabb atlagos arcu, de jol oltozkodok es izmos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!