Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban létezik a lúzerjelenség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban létezik a lúzerjelenség?

Figyelt kérdés
Lúzerjelenség: amikor egy rosszabb külsejű férfi elhalaszt egy csinos nő közeledését valamilyen elbénázott ok miatt.
2017. máj. 12. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
2017. máj. 12. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Inkább úgy fogalmaznék, hogy azt kapod, amire fókuszálsz. Ha lúzernek tartod magad, nem veszed észre a kínálkozó lehetőségeket vagy szabotálod magad, mert szembemegy az énképeddel, hogy ilyenek egyáltalán veled megtörténhetnek.
2017. máj. 12. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:
#2: Egyik ismerősöm a világ legjobb pasijának tartja magát. Szűz. Az állításod nem igaz.
2017. máj. 12. 13:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen.
2017. máj. 12. 13:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Nyilván nem gondolja valóban komolyan, amit állít magáról, csak vetít.
2017. máj. 12. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Letezik, sok pasi le tud blokkolni ha egy novel beszelget. Ez hatvanyozottabban igaz ha egy csunya pasi es egy szep no dumalnak.

Az a jo amikor latod hogy leblokkolt es direkt huzod az agyat hogy megjobban zavarba jojjon :D

2017. máj. 12. 14:11
 7/11 anonim ***** válasza:

90% ilyen.

persze ráfogják minden szrságra..haverok elptt meg "áhh nem az esetem, amugy se tetszik stb"..otthona tükör előtt meg: "ohh b+, mekkora fsz vagy, még a szraat is megennéd olyan jol néz ki'...

2017. máj. 12. 14:13
 8/11 Diavolino44 ***** válasza:

Uristen, szerintem volt vagy 100 ilyen alkalom, s utolag inkabb rohogok csak magamon. :D

Csak mult heten ketto. penteken fuztem egy csajt, az eljen minden jol ment, karon fogva mentunk a klubba. Aztan az egesz hangulat csokkent, jott egy srac elkezdtek beszelni, 15 perccel kesobb az orrom elol vitte haza. Szombaton, masik csaj 5 perc utan mar a kedvenc pozarol beszelgettunk, szinten karon fogva mentunk a klubba. Elmentem penzt levenni a kartyamrol mire visszamentem mar egy masik srac fuzte, aki jobb volt nalam, s inkabb leleptem fel ora mulva.

Bar annyira nem mondanam magam rosszabb kulsejunek, inkabb atlagos arcu, de jol oltozkodok es izmos vagyok.

2017. máj. 12. 18:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Èn ilyen luzer vagyok,csak a ronda nőkkel se szoktam beszèlgetni!
2017. máj. 12. 19:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudnék mesélni, szóval van, létezik.
2017. máj. 12. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!