Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon elrontottam az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam az első randit lehet emiatt nem fog akarni a nő?

Figyelt kérdés

Egy kedves aranyos csinos lánnyal randiztam a netről.

Mindjárt éreztem a kémiát egy óra múlva már egymás szájába voltunk. Egész első randin szinte csak csókolóztunk.

A randi végén hazakísértem a lányt és mondta hogy ha gondolom felmehetnék egy kicsit hozzá. Én nálam ez hosszú idő és mondtam is neki hogy egy hónapnál előbb nem megyek fel lányokhoz mert kell nekem azaz érzelmi kötődés

2017. máj. 10. 15:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Fogadok, hogy ebből semmi se lesz. Nekem is mesélték a haverok hogy így meg úgy smároltak az első randin aztán az esetek negyedében lett csak folytatás, a

Az, hogy fel akartál menni hozzá, igazából már mindegy. Emiatt ne aggódj. A legváratlanabb pillanatban is mást csinálhatnak a nők mint amire számítottál. Ilyenek ezt kell megszokni :D

2017. máj. 10. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!