Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik nőt válasszam, melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nőt válasszam, melyik nőt választanátok?

Figyelt kérdés

4 Nővel ismerkedek és mind a 4 nő akarna is valamit tőlem, csak nem tudom eldönteni hogy melyik lányt válasszam hosszú komoly kapcsolat céljából.

1. Bogi: Nagyon csinos, jó alakja van, de elég buta, beszélgetni alig lehet vele.

2. Andi: Szintén nagyon csinos, már intelligensebb, el lehet vele beszélgetni, de nagyon undok, beképzelt.

3. Niki: Átlagos lány, de azért jó alakja van, kedves aranyos, és aránylag beszélgetni is lehet, viszont eléggé fontos neki az egzisztencia, anyagiak.

4. Évi: Átlagos arc, de sajnos picit duci (75 kg) de nagyon kedves, figyelmes, aránylag okos is, viszont úgy tudom többet keres mint én.

2017. máj. 10. 10:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Évi számomra kizárt! A ducisága miatt.

Amúgy minden embernek vannak pozitív és negatív tulajdonságai, abszolút szubjektív hogy kinek melyik jön ill. nem jön be.

Valószínűleg az 1-es csajszit választanám. Sebaj ha nem lehet dumálni vele (volt már ilyen csajom...), majd beszélgetek a tesóimmal meg a barátaimmal, inkább megpróbálnám kiaknázni a lány egyéb jó tulajdonságait... ;)

2017. máj. 10. 10:56
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Miért lenne "hányadék" dolog több vasat tartani a tűzbe? Álláskeresésnél is csak egy helyre pályázol egyszerre? Barátkozni is mindig csak egy emberrel szoktál?
2017. máj. 10. 11:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Az azért kemény, hogy valaki szerint ezek a lányok emberileg nullák, csak mert vannak rossz tulajdonságaik. :D
2017. máj. 10. 11:06
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem ez úgy hangzik, hogy egyiket sem kéne választanod. Mindenhol van kivetnivalód, így az adott negatívum szemet fog szúrni neked állandóan.
2017. máj. 10. 11:19
 15/23 anonim ***** válasza:
13-as: nekem vannak olyan tulajdonságok, amik lenullázzák a másikat. Ez van. Másnak meg lehet szimpatikus ugyanaz.
2017. máj. 10. 11:20
 16/23 Diavolino44 ***** válasza:
39%

Egy Bogit ismerek, akire illik a leiras, szoval ot ne valaszd, o az enyem :D

Azok a mellek...

Istenem...

Amugy te pontosan tudod, kit valasztanal, nem kellunk hozza. ;)

Amugy Bogi ezek kozul. Miert? Mert jol el lehet szorakozni, azon, hogy nem annyira okos. Nekem is volt nem egy ilyen, en jol elszorakoztam a parom meg nem ertette, miert vicces, amit modntam. Egeszen addig mig lett egy olyan csajom, akinek gyorsan jart az agya, s egybol lejott neki, hogy poent mondtam, es miert mondtam azt a poent.

Andi. Bekpezeltet utalom, de ha csinos tuti beprobalkoznek hatha osszejon a szex aztan lapat. Az ilyet szopas.a csak az elet.

Niki es Evi barat kategoria lenne nalam,s nikit folyamatosan szivatnam es az orra ala dorgolnem,hogy megtalata-e mar Christian Grey-t.

2017. máj. 10. 11:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Kamu. Persze, minél szebb, annál butább.... Jobbat nem tudsz kitalalni?
2017. máj. 10. 11:34
 18/23 anonim ***** válasza:
51%
#16: te is ostoba lehetsz, ha buta nővel beered.
2017. máj. 10. 11:36
 19/23 RoseTyler ***** válasza:

Ha pasi lennék, én olyan nővel jönnék össze, akivel egy hullámhosszon vagyunk, és aki külsőre is olyan, hogy szívesen érek hozzá és nem a hibáira figyelek.

A leírásodból nekem az jön le, hogy vagy egyiket sem ismered igazán, vagy egyszerűen csak felszínes vagy.

Most gonosz leszek, de ezek a csajok jobban járnak, ha nem jössz össze velük, mert baromi személytelen az összefoglalód róluk, ahhoz képest, hogy komoly kapcsolatot tervezel. :P

2017. máj. 10. 11:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Ki az, aki ennyiből el tudja dönteni, akar-e hosszabb távú kapcsolatot a másiktól? Ha neked elég ennyi egy nőből, akkor olyan mindegy, melyiket választod, mert egyszerű vagy, mint egy faék.
2017. máj. 10. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!