Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért panaszkodik ennyi férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért panaszkodik ennyi férfi arra, hogy nincs barátnője? Mi benne a rossz?

Figyelt kérdés

Oké, nőknél értem a helyzetet, nekik mutogatni kell a barátnők előtt, hogy kelendő, meg kell a pasas pénze. Tiszta sor.

De mit vinnyog ennyi életképtelen, hogy nincs barátnője, meg nem kell a lányoknak??? Nem, hogy örülne neki, mire jó egy barátnő? Jó oké, AZON kívül??? Mert azt megértem, de komolyan mit tud adni?

2017. máj. 8. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát azért kell amit megértesz.

30/f

2017. máj. 8. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Elég szomorú, hogy nem érted.

A barátnő nem csak kufircpajti, hanem társ, barát, bizalmas, szövetséges, cinkos. Valaki akivel számíthattok egymásra. Valaki aki szeret téged.

2017. máj. 8. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Gyerek meg,vagy tul sok serelem erte a kerdezot.
2017. máj. 8. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom hány éves vagy, de eléggé éretlen lehetsz, vagy nőgyűlölő :) A nők nem csak arra valóak, hogy kielégítsék a testi vágyaidat. Szerintem az egyik legszebb dolog, mikor két ember őszintén szereti egymást, megosztják egymással az életüket, a jót a rosszat, mindent.

És hidd el, a normális nőknek sem azért kell egy férfi, hogy villogjanak vele meg mutogassák, és ez is eléggé unalmas általánosítás már, hogy minden nő csak a pénzre hajt. :) Nőj fel vagy legalább ne kérdezz hülyeségeket :)

20/L

2017. máj. 9. 00:05
 5/10 Gábor19... ***** válasza:
Mert sok köztük az érzelmesebb srác akiknek jól esne, vágynak arra hogy egy lánnyal akivel szeretik egymást, azzal tudjanak beszélgetni, összebújni, közös programokat szervezni, gondoskodni, segíteni egymásnak..
2017. máj. 9. 15:17
 6/10 A kérdező kommentje:

Aki kíváncsi, se sérelem nem ért, se gyerek nem vagyok már rég, mondjuk az felettébb mókás, hogy egy elvileg húsz éves lány is, aki tényleg egy éretlen kis liba osztja itt nekem az észt az egyik válaszban. :-) Na ő az, akinek tényleg semmi fogalma nincs a dolgokról.

Igazából számomra csak az a furcsa, hogy ennyire jelentéktelen dolog mint a párkapcsolat sok férfinak mennyire hiányzik, mint írtam nőknél megértem, ők sokkal inkább haszonélvezői a dolognak.

2017. máj. 9. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, nyilvánvalóan egy 20 éves lány csakis éretlen liba lehet, akinek még mindig fogalma sincsen semmiről.... :)
2017. máj. 9. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Az persze lényegtelen, hogy a többi hozzászóló is nagyjából ugyan azokat írta, mint én, de akkor ezek szerint mi biztos mind nem látjuk jól, és csak osztjuk az észt. :) Nem mellesleg te kérdezted, mi csak válaszoltunk neked.
2017. máj. 9. 22:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Egyedül az 5-ös válaszoló próbált meg valami épkézláb válasszal előállni, mondjuk az is elég naiv, de értékelem. Nem az érdekelt, hogy rólam mit hordtok össze, az érdekelt, hogy az egységsugarú nyif-nyaf jaj nincs barátnőm pasik miért zokogják tele a netet, amikor egy barátnő semmi olyat nem nyújt, amit ennyire hiányolni kéne.

Azt, hogy te ennyire véded a női álláspontot, azt megértem, hiszen mint írtam a nőknek a párkapcsolat nyereség. Nem is rátok vonatkozott a kérdésem.

Meg azért 20 évesen ne oszd úgy az észt mintha te lennél az élet császára, főleg, hogy nem is a kérdésemre válaszoltál, hanem jött itt a nővédő szöveged, meg, hogy én így meg úgy.

2017. máj. 9. 23:07
 10/10 anonim ***** válasza:

"Nem, hogy örülne neki"

Rengeteg olyan ember van akinek tudatosan nincs kapcsolta és nem "vinnyog" csak azt nem látod mert nem ide jár fel hanem éli az életét ahogy neki tetszik.

2017. máj. 10. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!