Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő kijelenti, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő kijelenti, hogy szex nem lesz köztünk soha, max csak beszélgetés, azt készpénznek kell venni?

Figyelt kérdés
Sokszor van, hogy a nők nem a valóságnak megfelelően beszélnek valamiről, belül mást gondolnak. Ebben az esetben tuti igazat mond egy nő? Huszonévesek vagyunk mindketten.

2017. máj. 7. 20:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

En jelentetten ki ilyet 8honapja, de azaz "exem" volt akinek mondtam.

na,o veheti keszpenznek.

2017. máj. 8. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ritkán mondom, hogy soha, mivel minden változik, szóval ha azt mondom valakinek, hogy soha nem fogok vele lefeküdni, akkor valószínűleg nagyon utálom, lenézem, undorodom tőle vagy egyéb igen erős negatív érzelmekkel viseltetek iránta. Ha azt mondom, hogy nem akarok vele szexelni, akkor is jó eséllyel az elkövetkező 4-5-8-10 évben nem fogok vele lefeküdni, mert az, aki ő most, egyáltalán nem jön be annak, aki én most vagyok. Nálam nem pálya a másik szívatása, őszinte ember vagyok. És szintén huszonéves.
2017. máj. 8. 15:45
 13/16 A kérdező kommentje:

"Én ritkán mondom, hogy soha, mivel minden változik, szóval ha azt mondom valakinek, hogy soha nem fogok vele lefeküdni, akkor valószínűleg nagyon utálom, lenézem, undorodom tőle vagy egyéb igen erős negatív érzelmekkel viseltetek iránta. Ha azt mondom, hogy nem akarok vele szexelni, akkor is jó eséllyel az elkövetkező 4-5-8-10 évben nem fogok vele lefeküdni, mert az, aki ő most, egyáltalán nem jön be annak, aki én most vagyok. Nálam nem pálya a másik szívatása, őszinte ember vagyok. És szintén huszonéves."

Akkor beszélgetni miért akar velem vajon a csaj szerinted?

2017. máj. 8. 19:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Honnét tudjam? Nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy ő úgy gondolja, hogy sose fog változni az ízlése, vagy szeret számára undorító emberekkel ismerkedni (lehet, hogy freak showt tervez csinálni), vagy az is lehet, hogy ő játszmázós típus. De a "max csak beszélgetés" nekem nem úgy jön le, hogy annyira beszélgetni akarna veled, inkább úgy hangzik, mintha csak próbálna normálisan viselkedni veled, és ha beszélnél hozzá, válaszolna, de ő maga nem akarna konkrétan haverkodni veled.
2017. máj. 9. 01:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezt is írtad:

" Ebben az esetben tuti igazat mond egy nő?"

Nem tuti, hogy igazat mond a nő.

DE az se, hogy kéreti magát természetesen.

Velem pont egy éve esett meg, hogy egy lánnyal beszélgettem és előző kapcsolataimról meséltem neki sztorikat.

Ő nagyon akart oltani, és elkezdte szidni azokat a lányokat, akikkel voltam, hogy milyen hülyék, hogy képesek voltak összejönni velem. Aztán tovább nevetett és közölte, hogy ő aztán soha nem jönne össze velem.

Ezt a kijelentést lepattintottam magamról azzal, hogy "Mégis ki akart Veled összejönni? :D :'D "

Egy hét múlva csókolóztunk, és nála aludtam. Együtt.

Aztán jártunk egy darabig.

Később bevallotta, hogy inkább csak saját magát akarta meggyőzni arról, hogy ő nem akar összejönni velem. Nem játszmázni akart, vagy megsérteni. Nem is sértett, én tudtam, hogy nem rajta múlik az önbecsülésem.

Saját akarta lebeszélni rólam ezekkel a kijelentésekkel. Nem sikerült neki :D

Szóval... nem, nem lehet készpénznek venni az ilyen szövegeket. De azért nem kell azt gondolni, hogy:

"Ha a nő azt mondja, hogy velem akar lenni" --> Igazat mond.

"Ha a nő azt mondja, hogy nem akar velem lenni" --> Hazudik.

Nem ilyen egyszerű :D De létezik olyan eset, amikor hazudik.

2017. máj. 10. 23:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Én huszonéves nő vagyok és utoljára az exemnek mondtam ezt, aki mindig "felfrissíti" velem a kapcsolatunkat. először mindig csak dumáltunk, aztán többször előfordult, hogy újra "összejöttünk". viszont legutóbb eléggé megbántott és ráadásul most lett is valakim, ezért amikor legutóbb megkeresett tájékoztattam, hogy nem akarok többet szexet, max barátságot. és komolyan is gondolom. más nők más szituációban lehet, hogy meggyőzhetőek, de amikor én ennyire kategorikusan kijelentem, akkor az úgy van
2017. máj. 10. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!