Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék macsó, alfahím, akire a nők felfigyelnek, akihez vonzódnak?
Figyelt kérdés
Én egy balek vagyok, akinek semmi sikere az ellenkező nemnél. Kaptam már olyat nőktől, hogy jól nézek ki, jó ember vagyok, nem is értik a többi csúúúnya, gonosz nőt, akik nem akarnak velem összejönni. Közben ők sem járnának velem, pfff... Én abban látom az okot, hogy megmaradtam embernek, ezek az értékek pedig taszítják a nőket valamiért. Eljutottam odáig, hogy feladom az egyéniségem, hogy barátnőt szerezhessek, ehhez kérnék egy kis segítséget.2017. máj. 6. 09:54
11/16 anonim válasza:
Mesélek. Én egy értelmes nő vagyok, és nálam alap. Te viszont leírod, hogy egy balek vagy, feladnád az egyéniségedet is csakhogy lyukhoz juss (tehát bárki jó lenne, ezt messziről kiszagoljuk és utáljuk), elkeseredett vagy cinikus. De biztosan az emberségedért utálnak, persze. Még véletlenül sem azért nem állnak szóba veled, mert nincs benned semmi ami megfogná egy nő lelkét. Igen, vannak akik a macsókkal kezdenek, ez a nők kisebb rétege. A nagyobb réteg boldog párkapcsolatban van átlagos pasikkal. De te csak a libák után koslatsz akiknek nem kellesz és "az emberségeddel van a baj"....
12/16 A kérdező kommentje:
Képzeld, picinyem, nem a libák után koslatok, de mit magyarázkodom én itt?
2017. máj. 6. 16:34
13/16 anonim válasza:
Nem tudom, mit magyarázkodsz? Te már eldöntötted, hogy túl jó, túl emberséges vagy a mai nőkhöz, és erre vársz megerősítést. Nos, ez egy hülyeség. Szia.
14/16 anonim válasza:
Minden nőnénél alap amikor megkérdezik tőle. De amikor megjelenik egy macsó alfahím, aki egy vadbarom állat, úgy tapadnak rá mint gyöngytyúk a...
Te is, mert ez az ösztön.
15/16 anonim válasza:
Szépnek kellett volna születni, ennyi.
16/16 A kérdező kommentje:
Na, ja...
2017. máj. 25. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!