Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tudom, hogy egyetlen nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudom, hogy egyetlen nő sem fog elfogadni olyannak, amilyen vagyok, akkor nem is érdemes csajt keresnem, ugye?

Figyelt kérdés
Ismerve magam, szerintem elég kevés az esély arra, hogy barátnőm legyen. Bizonyára, mert nehéz velem szót érteni, kommunikációs készségem pont, hogy nem az erősségem. Enyhén klausztrofóbiás is vagyok.... Külsőleg elégedett is vagyok, van önbizalmam is bizonyos dolgokhoz. Szoktak érni sikerélmények is.

2017. máj. 5. 20:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ikszdés hülyegyerek
2017. máj. 5. 21:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Dehogynem, érdemes. :) A megfelelő nő el fog fogadni.
2017. máj. 5. 21:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem,sajnos nem. Tapasztalatból írom,engem sem fog tudni elfogadni nő,eddig sem akart egy sem soha,még csak megismerni sem... :/

Nincs olyan,hogy megfelelő nő... csak a mesékben létezik maximum.

25/F

2017. máj. 5. 21:44
 14/20 A kérdező kommentje:

13-as, igen, én is így gondolom. Évekig áltattam magam, hogy majd lesz. Próbálkoztam ezerrel, de amikor már közelebb engedtem magamhoz őket, lekoptak. Most úgy vagyok a dologgal, hogyha mégis elfogadna egy lány, akkor hogyan tovább? Elegem van, kiégtem, betelt a pohár! 16 éves korom óta csajozok. Azóta eltelt cirka 8 év. Elég volt nekem ez az egész. Nekem ennyit nem ér az egész, hogy mindig bolondot csináljak magamból. Elnyomom a vágyaimat, de ez tudom, nem megoldás. Talán kasztráltatom magam...

Egyébként mindezt úgy mondom, hogy nem vagyok egy nőgyülölő. Pusztán a realitás talaján maradok. Valószínűleg én nem érdemlem meg a szerelmet, és a szexualitást. Baromi jó Jedi lehetnék, ha igaz volna a Star Wars...

2017. máj. 5. 22:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Szörnyű a hozzáállásod! Mondom ezt úgy, hogy nekem sokkal durvább, nehezen elfogadhatóbb dolgaim vannak, mint neked, és tuti nem fogom feladni.
2017. máj. 5. 22:05
 16/20 A kérdező kommentje:
Mert mik azok? Imádom a hadtörténelmet, a Star Warst, szoktam néha focit nézni. Van egy-két régi kisfiúsabb szokásom is. De nagyon imádom az állatokat is, jobban mint az emberek többségét. Ezek közül valamit megtudnak, egyből eltűnnek. Nem szokták megse indokolni. Csak szórakoznak velem. Nekem több ebből nem kell!
2017. máj. 5. 22:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem kisfiúnak néznek.
2017. máj. 5. 22:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyetlen nő (és bármilyen nemű ember) sem fog elfogadni téged, amíg te el nem fogadod saját magad. Szeresd magad!
2017. máj. 5. 23:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Magamat szeretem, azzal nincs baj.
2017. máj. 6. 00:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha ennyi érvet tudsz írni magad ellen, tudsz legalább ennyit magad mellett is írni!
2017. máj. 8. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!