Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudom, hogy egyetlen nő sem fog elfogadni olyannak, amilyen vagyok, akkor nem is érdemes csajt keresnem, ugye?
Nem,sajnos nem. Tapasztalatból írom,engem sem fog tudni elfogadni nő,eddig sem akart egy sem soha,még csak megismerni sem... :/
Nincs olyan,hogy megfelelő nő... csak a mesékben létezik maximum.
25/F
13-as, igen, én is így gondolom. Évekig áltattam magam, hogy majd lesz. Próbálkoztam ezerrel, de amikor már közelebb engedtem magamhoz őket, lekoptak. Most úgy vagyok a dologgal, hogyha mégis elfogadna egy lány, akkor hogyan tovább? Elegem van, kiégtem, betelt a pohár! 16 éves korom óta csajozok. Azóta eltelt cirka 8 év. Elég volt nekem ez az egész. Nekem ennyit nem ér az egész, hogy mindig bolondot csináljak magamból. Elnyomom a vágyaimat, de ez tudom, nem megoldás. Talán kasztráltatom magam...
Egyébként mindezt úgy mondom, hogy nem vagyok egy nőgyülölő. Pusztán a realitás talaján maradok. Valószínűleg én nem érdemlem meg a szerelmet, és a szexualitást. Baromi jó Jedi lehetnék, ha igaz volna a Star Wars...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!